Adina Buzatu și-a găsit mașina vandalizată, în parcare. Cu ce pagube s-a ales: „Am crezut că au turnat cu un acid pe ea”

 Ifrim Georgiana
.

Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Vedeta a trecut printr-un episod neplăcut, căci mașina i-a fost vandalizată în parcare, fapt pe care l-a constat chiar de la primele ore ale dimineții. Stilistul spune că a găsit autoturismul într-o stare deplorabilă, iar acum este nevoită să facă mari investiții pentru colantarea capotei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În această dimineață, Adina Buzatu a avut o surprinză neplăcută, după ce și-a găsit mașina vandalizată în parcare. În situația creatoarei de modă, s-au aflat mai multe persoane publice de la noi din țară, dintre care îi amintim pe Nane, Lidia Buble, Jador, Natalia Mateuț sau Ilinca Vandici. Stilista a precizat că va duce autoturismul într-un service auto, având în vedere pagubele cu care s-a ales.

ad10-1ad10-1

Citește și: Cum se înțelege Adina Buzatu cu fostul ei soț: „De la început, regula a fost să nu…”

Citește și: Cum se menține în formă Adina Buzatu. Are o siluetă de invidiat, la de 46 de ani: „Nu țin diete. Dacă exagerez într-un anumit moment…'

Citește și: Simona Halep și-a făcut o schimbare radicală de look. Sportiva și-a luat fanii prin surprindere, în mediul online: „Mă mândresc…”

Citește și: Urania Cremene, despre parenting și implementarea tehnologiei în viața copiilor: „Tehnologia nu e balaurul cu șapte capete, atâta vreme cât…' / EXCLUSIV

Adina Buzatu și-a găsit mașina vandalizată în parcare

Pe contul personal de Instagram, Adina Buzatu a postat un videoclip prin care le-a arătat urmăritorilor că mașina ei a fost vandalizată. După cum se poate observa în imagini, capota autoturismului este complet deteriorată, iar creatoarea de modă ssuspecta, inițial, că cineva ar fi turnat un „acid' pe suprafața afectată.

„Mi-am început ziua cu sport, cu treabă, cu întâlniri online. Plec și eu de acasă și, pac, mare surpriză! Nu pot să cred așa ceva! Cineva mi-a turnat ceva pe mașină, un acid ceva, deteriorând vopseaua de pe capotă!', a scris creatoarea de modă, pe rețelele de socializare.

Adina Buzatu a apelat la serviciile unui specialist în tunning

După incidentul neplăcut, Adina Buzatu a apelat la serviciile unui specialist în tunning, care să-i revopsească complet capota mașinii. Examinând pagubele, stilista a ajuns la concluzia că autoturismul a fost deteriorat cu un șmirghel sau cu lichid de frână.

„Este mătuită toată capota. A fost fie zgâriată cu șmirghel, fie dată cu un lichid de frână! Inițial, am crezut că au turnat cu un acid pe ea.

Mi-a fost recomandat pe un băiat Cosmin, care face tunning. El i-a aranjat și mașinille lui Dorian Popa și o să se ocupe acum și de mașina mea', a declarat, Adina Buzatu, pentru Click!

Sursa foto. Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton