Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, s-a întors din Israel: „A revenit acasă. Am stat cu emoții...”

 Ifrim Georgiana
.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, a revenit din Israel, unde s-a aflat pentru a-și îndeplini îndatoririle față de cetățenii români prinși în mijlocul războiului. Luna trecută, diplomatul a fost numit în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa. Iată primele declarații ale Andreei Marin despre revenirea în față a partenerului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS,AICI!

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, formează un cuplu de aproximativ 6 ani. Partenerul prezentatoarei TV lucrează o lungă perioadă în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, iar în urmă cu aporximativ o lună, a fost numit în funcția de consul general la Haifa (Israel). În contextul crizei din Țara Sfântă, Adrian Brâncoveanu a fost nevoit să plece de urgență la Tel Aviv, pentru a-i ajuta pe românii aflați acolo.

bran10bran10

Citește și: Andreea Marin e mândră de iubitul ei. Ce face Adrian Brâncoveanu, în prezent, în Israel: 'Nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, despre relația dintre fiica ei, Violeta, și frații săi, Radu Ștefan și Alexandru, fiii lui Ștefan Bănică: „Noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea”

Citește și: Ce naționalitate are de fapt Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite, sezon 12: „Tata e din Grecia, mama e din România”

Citește și: Kassandra Rotariu, din nou pe masa de operație: „Are dureri mari!”. Fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu are peste 50 de operații până la 18 ani

Andreea Marin, primele declarații despre întoarcerea iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, din Israel

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, s-a întors din Israel, iar prezentatoarea TV a făcut primele declarații despre întâlnirea cu el. Vedeta a recunoscut că a stat cu emoții în perioada deplasării sale, având în vedere conflictul din Orientul Mijlociu, însă îi înțelege îndatoririle de consul general la Haifa și responsabilitatea față de cetățenii români.

„A revenit acasă și firește că am stat cu emoții, în timpul plecării sale, dar îi înțeleg și susțin rolul, așa e firesc', a spus prezentatoarea TV, pentru Playtech.ro.

Andreea Marin e mândră de iubitul ei

Andreea Marin a oferit, pentru VIVA!, câteva declarații referitoare la deplasarea partenerului ei, Adrian Brâncoveanu, la Tel Aviv. Potrivit acesteia, diplomatul a plecat de urgență la Israel pentru a le oferi sprijin românilor prinși în mijlocul crizei, iar implicarea acestuia nu poate decât s-i aducă un motiv de mândrie.

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România.

Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi. O mamă, aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește, eu neavând niciun merit.

Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși.

Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el', a spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton