Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit, după șase luni de relație: „Nu mai suntem împreună”. Care a fost motivul

 Ifrim Georgiana
.

Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit, după șase luni de relație. La începutul lunii iunie, Adrian Cristea și Andreea Roșca își oficializau povestea de dragoste și făceau primele declarații referitoare la planurile de viitor. Cei doi păreau să aibă o relație fericită și asumată, mai ales că au pus împreună bazele unei afaceri și se arătau deschiși la ideea de a-și întemeia o familie. De curând, tânăra avocată din Cluj a anunțat despărțirea și a spus ce a stat la baza deciziei. Iată declarația acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit, după șase luni de relație. Adrian Cristea și Andreea Roșca au format un cuplu timp de șase luni. Deși au stat departe de lumina reflectoarelor, fostul fotbalist și tânăra avocată au afirmat public că sunt deschiși la căsătorie și ideea de a avea copii. Mai mult decât atât, cei doi au înființat o afacere împreună și s-au stabilit în Cluj, orașul natal al tinerei. Recent, cei doi și-au șters fotografiile de cuplu de pe rețelele de socializare,  moment în care au luat naștere zvonurile privind despărțirea lor. Andreea Roșca a confirmat informația și a dezvăluit motivul care a dus la ruptura dintre ei.

adi10adi10

Citește și: Denisa Nechifor nu a cunoscut-o pe noua iubită a lui Adrian Cristea: „El vine singur. Atât timp cât este cu o femeie curată…'

Citește și: Denisa Nechifor și fiica ei, prima reacție după ce Adrian Cristea s-a afișat cu noua iubită: „Ne dorim să…”

Citește și: În ce relații au rămas Catinca Roman și Dan Bittman, după ce au avut o relație pasageră, în trecut: „Ne respectăm, ne cunoaștem”

Citește și: Ce vrea Dana Roba să-l întrebe pe soțul ei în fața judecătorului, după ce bătut-o crunt: „Atât vreau să știu de la el, nimic altceva'

Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit după șase luni de relație

Deși au susținut că formează un cuplu consolidat și au planuri serioase de viitor, Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit după șase luni de relație. În ultima perioadă, fostul fotbalist și avocata s-au afișat tot mai rar împreună, ba chiar au șters fotografiile de cuplu de pe rețelele de socializare.

Avocata din Cluj a confirmat despărțirea și a precizat că decizia a fost luată din considerente „personale', fără a face prea multe comentarii pe marginea subiectului. După separarea de Adrian Cristea, tânăra a plecat în Franța și a făcut publice mai multe imagini din vacanță.

„Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale', a spus tânăra avocată, potrivit digisport.ro.

Adrian Cristea și Andreea Roșca intenționau să-și întemeieze o familie

Nu demult, Andreea Roșca făcea câteva declarații despre relația cu Adrian Cristea. La vremea respectivă, avocata susținea că ambii au planuri serioase de viitor, ba chiar s-au stabilit în Cluj și au devenit parteneri de afaceri.

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună', a spus în luna mai Andreea Roșca, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cine este și cu ce se ocupă Andreea Roșca

Andreea Roșca este o tânără juristă din Cluj șși are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online. În 2019, a absolvit Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca, a căpătat experință la o firmă de construcții din Cluj, apoi a locuit în Dubai și a activat în domeniul imobiliar.

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om. Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajosilor’, a spus ea, în urmă cu ceva vreme, potrivit cluj24.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton