Adrian Minune i-a mărturisit fiicei sale, Karmen, că nu i-ar spune dacă l-ar vedea pe soțul ei că o înșală: ”Noi, bărbații, mai greșim. Cum să îți spun?” / Reacția neașteptată a artistei

 Calin Maria Bianca
.

Adrian Minune i-a mărturisit fiicei sale, Karmen, că nu i-ar spune dacă l-ar vedea pe soțul ei că o înșală. Recent, Adrian Minune a fost invitat la detectorul de minciuni alături de fiica lui, Karmen, unde a făcut o serie de mărturisiri total neașteptate, care au lăsat-o fără cuvinte inclusiv pe ea. Iată ce a spus despre soțul artistei, Bogdan Căplescu! I-ar lua oricând apărarea în caz de infidelitate, fără ca fiica lui să știe!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune este fără doar și poate u familist devotat, așa cum a fost toată viața, însă cu mici excepții. După ce fiica lui l-a dat de gol în trecut, într-un podcast, că i-a fost infidel soției, acum a sosit momentul ca artistul să se apare, însă nu doar atât. Replica pe care i-a dat-o fiicei sale a stârnit un val de reacții.

adrian-minune8-1adrian-minune8-1

Citește și: Cum a trecut Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, peste infidelitatea artistului: „Mama a rămas femeia vieții lui. Are o putere dată de la Dumnezeu'. Sunt împreună de 30 de ani

Citește și: Cum se simte Adrian Minune, după operația de micșorare a stomacului: 'M-am născut a doua oară. Am slăbit, sunt frumos…'

Citește și: Cum arată casa de la țară a lui Oreste: „Am construit-o, cu cârca, împreună cu socrul meu și ginerele meu”

Citește și: Vloggerița Mimi, victima bullying-ului, la școală. Susține că au agresat-o doi profesori: „M-a terorizat toți acei patru ani. Mă făcea să mă simt redusă mintal”

Adrian Minune i-a mărturisit fiicei sale, Karmen, că nu i-ar spune dacă l-ar vedea pe soțul ei că o înșală

Întrebat de fiica lui dacă spune că soțul ei o înșală în cazul în care îl prinde, Adrian Simionescu a spus ferm că nu poate face acest lucru. Deși la mijloc este vorba de fiica lui, artistul i-ar lua fără regret apărarea ginerelui său.

Karmen: Dacă ai afla că soțul meu are o relație cu o altă femeie, mi-ai spune?

Adrian Minune: Nu!

Karmen: M-ai lăsa așa proastă?

Adrian Minune: Nu ți-aș spune, cum să-ți spun?!

Karmen Simionescu a rămas fără cuvinte atunci când tatăl ei i-a mărturisit că nu i-ar spune adevărul și l-ar apăra pe soțul ei chiar dacă i-a fost infidel. Fără a ezita, a avut o reacție neașteptată și a dat de înțeles că vor discuta pe larg acest subiect când ajung acasă.

Karmen: Dacă ești proastă, să rămâi proastă (n.r râde)

Adrian Minune: Noi, bărbații, mai greșim. Dacă-l văd pe ăla că stă cum stă boul la vacă, nu… niciodată! Dar ce ai? E adevărat.

Karmen: Bine, discutăm noi acasă! Eu am vrut să pun întrebarea altfel: Ce i-ai face sau dacă i-ai face ceva? Dar am vrut să fiu drăguță.

Adrian Minune: Lui i-aș spune ceva, bineînțeles că da!

Karmen: Dar dacă ai afla că soțul are o relație deja, în pararel cu mine, cu o altă femeie… m-ai lăsa așa…?

Adrian Minune: Relație poate să fie… relație sexuală, imediat, atunci cu doamna/ domnișoara. Aia e tot relație, nu?

Karmen: Nu! Relație este să fie cu una de mult timp și că eu dorm pe mine. În timp ce e cu mine, e cu alta. 

Adrian Minune: Ți-ar spune maică-ta, stai liniștită.

Karmen: Mama, da!„, a fost discuția dintre Karmen Simionescu și tatăl ei, Adrian Minune, la detectorul de minciuni al lui Selly.

Cum a trecut Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, peste infidelitatea artistului

Ei bine, Karmen Simionescu s-a convins că tatăl ei i-ar lua apărarea soțului ei în cazul în care l-ar prinde pe picior greșit, mai ales că și el a fost infidel în relația cu Cati Simionescu. Nu, nu spunem noi asta, ci chiar fiica lui l-a dat de gol în cadrul unei emisiuni, când a povestit cum a putut trece mama ei peste o astfel de experiență.

„Cum să înțelegi tu sacrificiul pe care l-a făcut mama? Ei bine, are o putere dată de la Dumnezeu, altfel nu-mi explic. Eu sunt femeie, soție și mamă și în momentul de față nu pot să-mi explic cum mama a făcut anumite lucruri. Eu, în copilăria mea, pentru că au fost și momente în care am văzut ce se întâmpla în afara casei, îi spuneam lu mama: ‘Dar de ce mai stai? De ce plângi și ești supărată? Hai să plecăm noi două!.

Încerca să mă excludă din povestea asta și să-mi creeze din nou o povestea a mea, aia frumoasă în capul meu. Totul din iubire față de tata. Tot ce a făcut mama. E adevărat, ne-a iubit și pe noi și ne iubește extraordinar de mult, dar cred că îl iubește mai mult pe tata. Pentru că n-ai cum, indiferent de ce-ți face un om, la un moment dat tot zici ceva rău de el. Mama niciodată nu a zis asta. Niciodată, în 30 de ani, nu a zis: ‘Nenorocitul de taică-tu, uite ce face’, a povestit Karmen Simionescu în emisiunea „În Oglindă’.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton