Adrian Minune și soția lui, Cati Simionescu, au trăit experiențe paranormale în primul apartament. Ce a povestit fiica lor: „A sărit pătura de pe ei. Mama vedea...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea moderată de Dan Capatos, Karmen Simionescu a povestit că părinții ei au trăit experiențe paranormale în prima lor locuință. La acea vreme, Adrian Minune și Cati Simionescu și-au închiriat primul apartament, însă i-au trecut fiorii din cauza unor momente inexplicabile, și au decis să părăsească imobilul și să se întoarcă la Ștefănești, localitatea lor natală. Iată ce a povestit fiica celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune și Cati Simionescu formează un cuplu de mai bine de 30 de ani și au împreună trei copii, pe Karmen, Adriana și Adrian Jr. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, însă se cunosc de pe vremea când interpretul avea 13 ani, iar astăzi formează o familie unită și împlinită. Recent, Karmen a povestit un moment mai puțin cunoscut din viața părinților ei, pe vremea când și-au închiriat primul apartament. Experiențele paranormale pe care le-au trăit acolo i-au făcut să părăsească locuința și să revină în localitatea natală.

Citește și: Cum arată fiica Adrianei Simionescu! Primele imagini cu chipul nepoatei lui Adrian Minune

Citește și: Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, celebritatea tatălui ei, în copilărie: „De mică am simțit respingerea celor din jur”

Citește și: Soțul Mariei Constantin, călcat de hoți în miez de noapte: „Se auzeau pași, ușile trântindu-se”. Cum au fost prinși și ce pagube au făcut 

Citește și: America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. De ce și-au adresat replici acide: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!'

Adrian Minune și soția lui, Cati Simionescu, au trăit experiențe paranormale în prima locuință

Când s-au mutat în primul lor apartament, Adrian Minune și soția lui, Cati Simionescu, au trăit experiențe pe care nu le pot explica nici astăzi. Cei doi au fost atrași de prețul mic de închiriere, însă au părăsit locuința la scurt timp, îngroziți de întâmplările trăite pe propria piele. Fiica lor, Karmen, a povestit episodul în emisiunea moderată de Dan Capatos.

„Au avut părinții mei. Într-un apartament în care au stat, l-au luat în chirie, era primul lor apartament în care au stat și a fost luat cu bani foarte puțini.

Nu și-au explicat de ce… S-au mutat acolo și mama vedea copii la etajul 7 la balcon, pe exterior, și a sărit pătura de pe ei, au avut multe experiențe nasoale în apartamentul ăla și l-au dat', a mărturisit Karmen Simionescu, în cadrul unui interviu, pentru o emisiune moderată de Dan Capatos.

„A văzut multe chestii în apartamentul ăla'

Îngroziți de experiențele paranormale, Adrian Minune și soția lui s-au întors în localitatea natală. Ulterior, artistul avea să afle că următorul proprietar al apartamentului a trecut prin experiențe similare.

„Abia apăruseră telefoanele cu antenă și i-a zis că îi dă apartamentul dacă îi dă telefonul. Tata a cumpărat telefonul, s-au dus la Ștefănești, că s-au mutat înapoi la Ștefănești și nu avea semnal. Persoana respectivă i-a zis tatălui meu când s-au întâlnit că a văzut multe chestii în apartamentul ăla', a mai spus Karmen Simionescu, în cadrul emisiunii televizate.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton