Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată după intervenție: „Nu este chiar așa ușor. Timpul nu iartă pe nimeni”

 Ifrim Georgiana
.

La fel ca alți bărbați celebri din România, Adrian Mutu și-a făcut implant de păr, iar intervenția a avut loc la o clinică specializată din Turcia. Pe rețelele de socializare au apărut și primele imagini cu fostul fotbalist ras în cap, urmând că rezultatele să fie vizibile după aproximativ un an.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Mutu, 45 de ani, și-a făcut implant de păr, luând exemplul altor bărbați din showbiz-ul românesc, printre care Cătălin Măruță, Mihai Morar, Sorin Brotnei și Vlad Gherman. Fostul jucător de fotbal a recunoscut că timpul nu l-a iertat nici pe el, astfel că începuse să piardă mult păr. Spune că procedura nu a fost deloc dureroasă, însă a fost nevoit să se radă complet, pentru rezultate cât mai bune.

mutu-1mutu-1

Citește și: Adrian Mutu are un salariu record pentru SuperLiga, ca antrenor la CFR Cluj: „Sunt mândru și onorat că fac parte din această familie”

Citește și: Cum arată acum fiicele lui Adrian Mutu. Adriana și Maya sunt două adolescente superbe

Citește și: Cine este Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep: „Îl apreciez foarte mult. A lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost…'

Citește și: Cine este Chef Ștefan Popescu, jurat la Chefi la Cuțite. E căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier

Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia

Adrian Mutu a făcut și primele declarații după implantul de păr efectuat în Turcia. Grefele i-au fost aplicate doar pe zonele laterale ale scalpului, acolo unde a rămas fără păr, iar toată procedura a durat numai câteva ore. În imaginile recente, fostul fotbalist apare ras în cap, iar rezultatele vor fi vizibile după aproximativ un an.

„Începe să te lase și părul, nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni, puțin în părți mi-am făcut implant. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede. Zici că îi am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme, a trecut timpul. Nu e dureros, am dormit. Durează câteva ore, nu este chiar așa ușor', a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Ce bărbați din showbiz și-au mai făcut implant de păr

Adrian Mutu nu este singurul bărbat din showbiz care a trecut printr-un implant de păr. Lista este completată de Vlad Gherman, Laurențiu Duță, Cătălin Măruță, Sorin Brotnei, Mihai Morar, Andrei Duban, Dinu Maxer sau Cătălin Botezatu. Potrivit site-urilor de specialitate, o grefă de păr costă aproximativ 2 euro, așadar costul unui implant diferă în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Probabil cel mai cunoscut caz este cel al prezentatorului de la Pro TV. În 2014, pe când avea 36 de ani, Cătălin Măruță a optat pentru un implant de păr, la o clinică din Turcia.

„A fost o experiență foarte ușor de suportat, practic am așteptat să treacă orele și medicul să-și termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare, decât o intervenție chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta', spunea Măruță la vremea aceea, pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton