Asia Express 16 octombrie - Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost eliminați și au izbucnit în lacrimi. Anca Țurcașiu: „Nici nu pot să vorbesc. E greu...”

.

Ultima ediție Asia Express s-a încheiat cu o eliminare. Echipa formată din Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu a părăsit competiția, după o serie de probe dificile și mult efort depus. În momentul în care și-au luat rămas bun de la colegi, cei doi au fost copleșiți de emoții și au izbucnit în lacrimi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Ediția de aseară a emisiunii Asia Express a fost plină de adrenalină și emoții puternice. Trei echipe au ajuns în cursa pentru ultima șansă, luptând din răsputeri să rămână în competiție. Din păcate, Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu nu au reușit să evite eliminarea, marcând astfel sfârșitul acestei aventuri.

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni' / EXCLUSIV


Citește și: Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. În trecut a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană

Citește și: Cum și-a serbat Dragoș Dolănescu fiul, în Costa Rica. Primul nepot al lui Ion Dolănescu poartă numele regretatului artist și a împlinit 20 de ani: ‘Eu am fost responsabil cu grătarul…’/ EXCLUSIV

Citește și: Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost eliminați de la Asia Express


Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu nu și-au putut stăpâni lacrimile când au aflat că vor părăsi competiția. În momentul când au ajuns la Irina Fodor, ambii au simțit că sunt ultimii din cursă. Echipele care s-au salvat de la eliminare sunt formate din Ioana State și Mane Voicu și Nicolai Tand și Sorin Brotnei, urmând să pornească într-o aventură în Indonezia, alături de ceilalți concurenți.

„Simțeam că am ajuns ultimii, simțeam, e ceva ce simți. Conștienți de asta, ne-am dus la careu. Șansele ca noi să nu fi ajuns ultimii erau foarte mici. Ar fi fost cea mai mare surpriză să aflăm că suntem pe locul doi’, au declarat Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, la Asia Express.


Anca Țurcașiu, afectată după eliminarea celor doi

Anca Țurcașiu s-a arătat foarte afectată după eliminarea celor doi. Pe parcusul edițiilor, echipa actriței și cea formată din Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu a dezvoltat o legătură strânsă, susținându-se reciproc în momentele dificile.

„Nici nu pot să vorbesc. Mi se pare așa de greu să te desparți de niște oameni cu care ai trăit atâtea emoții și atâta bucurie’, a declarat Anca Țurcașiu.


Adrian Nartea, despre participarea la Asia Express

Într-un interviu exclusiv, Adrian Nartea ne-a vorbit despre participarea la Asia Express, dar și cum a ajuns să facă echipă cu Cosmin Vîjeu, nepotul Monicăi Davidescu.

„Participarea la „Asia Express nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape opt luni. Ideea nu a fost a mea, a venit din partea unui prieten, dar s-a concretizat mult mai târziu, când, într-adevăr, eram pregătit să o fac. Și când am fost pregătit să o fac, am avut nevoie de un partener. Întâmplarea a făcut că, în momentul în care mă gândeam cu cine aș putea face o echipă bună, a venit Cosmin la mine și, de nicăieri, pentru că el nu știa nimic, mi-a spus că i-ar plăcea să meargă la „Asia Express cu mine, că am face o figură frumoasă. Eu i-am zis: „Nu cred că îmi spui asta acum!. El m-a întrebat: „De ce nu?. Am știut atunci că putem fi o echipă șmecheră și i-am spus: „Trebuie să vorbim despre asta. A făcut ochii mari și am început să râdem și să plănuim să mergem. A fost cea mai simplă și din suflet alegere de ambele părți’, a spus Adrian Nartea, în septembrie 2024, pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook