„Cumva, e un schimb din ăsta de gelozii”. Adrian Nartea, detalii neștiute din căsnicia cu soția lui, Alina Ferinceac. De ce o invidiază actorul

 Ifrim Georgiana
.

Adrian Nartea, detalii neștiute din căsnicia cu soția lui, Alina Ferinceac. Adrian Nartea și Alina Ferinceac sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună două fete, pe Mara și Petra. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 13 ani, în Tunisia, în cadrul unei ședințe foto. De curând, cunoscutul actor a făcut câteva dezvăluiri din viața privată, referindu-se la mariajul cu mama copiilor săi. Iată de ce o invidiază Adrian Nartea pe soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Nartea, detalii neștiute din căsnicia cu soția lui, Alina Ferinceac. Adrian Nartea și Alina Ferinceac formează unul dintre cele mai consolidate și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Actorul și partenera lui s-au căsătorit în 2014, iar la aproape un an după ce și-au unit destinele, au devenit părinții primului lor copil, Mara. Mezina familiei, Petra, a venit pe lume în luna martie a anului 2021. Recent, Adrian Nartea a susținut că el și soția lui nu planifică să devină părinți pentru a treia oară, însă sunt deschiși la schimbările care pot apărea odată cu trecerea timpului.

ad10-1ad10-1

Citește și: De ce a stat Adrian Nartea departe de TV, în cei doi ani de la încheierea filmărilor pentru serialul Vlad: „Propuneri au fost, dar…”

Citește și: „Medicii mi-au zis că, dacă mai stăteam 6 luni…” Adrian Nartea a avut și probleme financiare când a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană

Citește și: Imagini emoționante cu Mioara Roman în scaun cu rotile, plimbată de nepoata ei: „Isa a insistat să ieșim cu pe malul lacului”

Citește și: „Gestul tău este o prostie și o blasfemie”. Mariana Moculescu, mesaj dur pentru Loredana Groza, după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu

Adrian Nartea, detalii neștiute din căsnicia cu soția lui, Alina Ferinceac

Adrian Nartea susține că o invidiază pe soția lui, Alina Ferinceac, din cauza formei fizice în care se află, în condițiile în care nu este o împătimită a sportului. La polul opus, actorul face mișcare zilnic și are un regim alimentar destul de restrictiv.

„Nu, ea face sport doar când e neapărată și musai nevoie, în rest ea genetic este binecuvântată. Acum, după bebe, încă nu și-a revenit, dar o să-și revină pentru că vrea să își revină. Ideea este că eu am fost tot timpul gelos pe ea, pentru că ea nu făcea sport și arăta așa. Ea e geloasă pe mine pentru că eu fac sport și eu nu pot să mă opresc din sport și cumva e un schimb din ăsta de gelozii. Nu, ea nu era genul sportiv pur și simplu, dar ea a avut de la mama natură norocul să fie manechin la Milano, la Paris', a spus actorul, potrivit playtech.ro.

Adrian Nartea ține post intermitent

Adrian Nardea ține post intermitent, dietă care îi ajută să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dar și să-și detoxifice organismul

„Da, uite acum mă uit pe platouri aici și văd niște mâncăruri și mi-e puțin foame, dar eu la ora 3.00 m-am oprit din mâncat, pentru că vreau să fac postul ăsta intermittent până mâine pe la ora 9.00 -10.00 dimineața, pentru că mă ajută să detoxific, să curăț ficatul, să curăț organismul. Văzusem la Dani Oțil o postare că corpul de vară e gata, ne apucăm de ăla de iarnă. Cam așa e și acum', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Ce afacere au Adrian Nartea și Alina Ferinceac

Adrian Nartea și Alina Ferinceac au o firmă care se ocupă cu organizarea de evenimente. Soția actorului este de profesie make-up artist și se ocupă, împreună cu partenerul ei, de organizarea ședințelor foto.

„Da, firma este de organizări de evenimente, în special make-up, pentru Alina (n.r make-up artist), pentru servicii de machiaj, fotografice, tot codul CAEN care cuprinde treaba asta, pentru că e nevoie să ai și genul ăsta de fiscalitate să zic așa', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton