„Și acum, dacă stau să mă gândesc, încep să plâng”. Cum i s-a schimbat viața lui Adrian Nartea, după a fost diagnosticat cu o tumoră intra-craniană

 Ifrim Georgiana
.

Adrian Nartea povestește prin ce calvar a trecut, după a fost diagnosticat cu o tumoră intra-craniană. Invitat într-o emisiune televizată, cunoscutul actor a vorbit despre una dintre cele mai sumbre perioade din viața sa. În anul 2017, acesta a fost diagnosticat cu o tumoare în spatele ochiului stâng și a trecut printr-o intervenție chirigicală dificilă. Cu ochii în lacrimi, acesta a rememorat clipele grele pe care le-a trăit în urmă cu câțiva ani. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Nartea povestește prin ce calvar a trecut, după a fost diagnosticat cu o tumoră intra-craniană. Anul 2017 a fost unul extrem de dificil pentru actorul Adrian Nartea. În urmă cu cinci ani, acesta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și a fost nevoit să fie operat de două ori. Actorul din serialul „Vlad' a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier și a optat să fie operat în Franța. Recent, Adrian Nartea a făcut câteva declarații emoționante despre reîntâlnirea cu fiica și soția sa, după ce a fost supus celei de-a doua intervenții chirurgicale.

nar-7nar-7

Într-o emisiune televizată actorul a povestit, cu ochii în lacrimi, momentul când a fost vizitat la spital de soția și fiica lui, care avea vârsta de doi ani la acea vreme.

Citește și: Cum se înțelege Adrian Nartea cu soția lui, după 8 ani de căsnicie: „Știe ce are acasă, că practic toate lucrurile vin cu această faimă'. Ce spune despre al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Cum reușesc Adrian Nartea și soția lui să depășească problemele din viața de familie: 'Există crize, dar important este să…'

Citește și: Jurnalistul Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Reporterul este acuzat de act sexual cu un minor, iar Pro TV a încetat colaborarea cu el: 'Condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal'

Citește și: Codin Maticiuc și-a botezat fata cea mică în biserica ridicată de tatăl lui: „Minunile există. Este alegerea noastră dacă le vedem sau nu”

Adrian Nartea povestește prin ce calvar a trecut, după a fost diagnosticat cu o tumoră intra-craniană

După ce a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier, cunoscutul actor a mers în Franța pentru a se opera. La scurt timp după cea de-a doua intervenție chirurgicală, acesta a fost vizitat de soția și fiica lui. Aflat pe patul de spital și fiind complet bandajat, Adrian Nartea spune că Petra l-a emoționat atunci când l-a întrebat dacă simte durere.

„Au fost momente grele. Am avut și experiență din astea mai mistică. Dar cel mai important lucru este că au venit la mine soția, Alina, și Mara, care avea 2 ani atunci, și în momentul în care am văzut-o….m-a umplut cu totul. Cea mică se uita la mine și nu avea nicio treabă. Aveam capul cât banița. Ne-am jucat în continuare, a înțeles. Abia după vreo săptămână s-a uitat la mine și a întrebat dacă mă doare. Acela a fost un moment…și acum dacă stau să mă gândesc, încep să plâng', a povestit Adrian Nartea în cadrul unei emisiuni.

„Aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce'

În anul 2017, Adrian Nartea a aflat că a dezvoltat o tumoare în spatele ochiului stâng, în urma unei consultații medicale. La acea vreme, actorul susținea că avea urechea înfundată, iar medicii au decis să-l supună unei operații pentru a corecta deviația de sept. Pentru că nu a scăpat complet de simptomele pe care le avea, acesta a decis să efectueze un RMN.

„Aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior', declara el în emisiunea lui Măruță, acum ceva timp.

Atunci, medicii au aflat că actorul are o tumoare în spatele ochiului stâng și că trebuie să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală: „Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc. Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă'.

Actorul a trecut prin două intervenții chirurgicale în Franța, pentru a-și rezolva problema

Cea care i-a dat vestea tragică a fost mama lui, după ce actorul ce actorul a fost supus unei investigații imagistice RMN .

„Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului. (…) Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare', explica Adrian Nartea, la acea vreme.

Totodată, potrivit spuselor lui Adrian Nartea, consecințele unei probleme de tipul celei pe care el a avut-o pot fi foarte grave, dacă nu se acționează la timp: „Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus'.

Îngrijorat pentru starea lui de sănătate, actorul a decis să meargă în Franța, pentru a îndepărta chirurgical formațiunea. Adrian Nartea a trecut atunci prin două intervenții chirurgicale, la Lyon.

„Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație', mai spunea actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton