Adrian Nartea, schimbare de look neașteptată. Cum a reacționat soția lui când l-a văzut fără mustață: ”Este șocată”

 Calin Maria Bianca
.

Adrian Nartea, schimbare de look neașteptată. Cum a reacționat soția lui când l-a văzut fără mustață. Nu mai este un secret pentru nimeni cine este actorul Adrian Nartea. A ajuns extrem de cunoscut după rolul său principal în serialul 'Vlad', iar de atunci nu sunt deloc puțini cei care-l confundă pe stradă. Ei bine, fiindcă s-a săturat să fie asociat cu personajul său dintr-un celebru serial, a hotărât să facă o schimbare de look. Nu, nu doar pe fani i-a luat prin surprindere, ci și pe soția sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adrian Nartea a decis că este timpul să nu se mai asemene atât de mult cu persoanele fictive din serialele sale și rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului, așa că s-a hotărât să facă o schimbare de look. După ce timp de 2 luni a purtat o mustață artificială, pe care o aplica de fiecare dată când ieșea pe stradă, acum și-a întrebat fanii de pe rețelele de socializare dacă o dă jos sau rămâne cu ea.

whatsapp-image-2023-07-17-at-17.12.00-1whatsapp-image-2023-07-17-at-17.12.00-1

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Alina Ferinceac, soția lui Adrian Nartea: „Ne-am înțeles din prima. Am știut să ne bucurăm de ceea ce avem”

Citește și: Cum se menține în formă Adrian Nartea, la 42 de ani. Actorul merge la sală zilnic: „Am obligația față de mine să nu îmi fie rușine când mă văd la televizor”

Citește și: Cine sunt și cum arată concurentele show-ului de dating Provocarea destinului, de la Antena 1. Marele premiu este de 10.000 de euro

Citește și: Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet: „Să scăpăm de aceste expresii nocive'

Adrian Nartea, schimbare de look neașteptată

Ei bine, se pare că jumătate îl preferă cu mustață, iar jumătate fără, așa că, indecis fiind în această privință, a ales dă își dea mustața jos. Prin urmare, a apelat la o schimbare de look, care este vizibilă și ușor de remarcat. Adrian Nartea și-a dat jos mustața, iar reacția surprinzătoare nu a venit doar din partea urmăritorilor din mediul online, ci și din partea familiei sale.

„Secretul este că am făcut rost de o mustață artificială. Este din păr natural, dar este artificială și o pot atașa. Îmi este mult mai simplu. Pentru că, într-adevăr, lucrurile au fost împărțite. Cam 45% din fani și fane mi-au zis să îmi păstrez mustața, dar în rest au zis să nu. Am zis să găsesc o soluție și am promis că fac o donație atunci când o dau jos.Am dat-o jos și donația rămâne', a declarat Adrian Nartea pentru Ego.ro

Cum a reacționat soția lui când l-a văzut fără mustață

Adrian Nartea s-a prezentat în fața soției sale, cât și a celor două fiice pe care le au împreună, fără mustață, iar schimbarea a fost una neașteptată, la fel ca și reacțiile lor. În timp ce fetițele nu au zis nimic, nici soția actorului, Alina, nu a reacționat așa cum se aștepta el și cum a văzut în videoclipurile virale de pe TikTok, în care soțiile rămân șocate de schimbările partenerilor.

„Am văzut un Tik Tok foarte drăguț. Vine o tipă și zice că cele mai îngrozitoare momente din viața unei soții sunt astea: apare soțul, după ce se bărbierește, cu o mustață și îi zice că se gândește să o păstreze, iar ea este șocată. Soția mea a zis un da așa mai timid, iar fetele nu au avut nicio treabă.

Cea mică se mai juca, când o țineam în brațe, cu mustața, dar ca idee eu 40 de ani m-am obișnuit fără mustață. Faptul că am avut mustață două luni de zile a fost doar așa un experiment, drăguț, pe care o să-l mai fac, dar îmi trebuie o motivație, gen un rol. La Chiriac (n.r personajul pe care îl interpretează în piesa de teatru) a fost un studiu de rol, am lăsat mustața, mi-am dat seama cum e, acum am dat-o jos și o aplic când este nevoie' ,a povestit Adrian Nartea.

Cum se menține în formă Adrian Nartea, la 42 de ani

Adrian Nartea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. Acum, se bucură de un public larg și toată lumea se întreabă cum de reușește să arate atât de bine la vârstă de 42 de ani. Ce-i drept, arată incredibil de bine și are mare grijă de fizicul său, însă la mijloc există și un secret, așa cum era de așteptat!

Nu sunt chiar țiplă tot timpul, dar depinde de eveniment. În viața de zi cu zi, mă îmbrac cu tricouri și jeans. Dacă este mai elegant, este bine, dar dacă este sport, este și mai bine. De încălțat, mă încalț mai rar în pantofi, mai des în adidași sport… Sport elegant, sport normal.Oricum, fiind în aceste reflectoare tot timpul, am obligația față de mine, să nu îmi fie foarte rușine când mă văd la televizor.Nu vreau să îmi fie atât de rușine Aplicând acest mecanism, astăzi, spre exemplu, mi-am recuperat bicicleta de la reparat, am avut 40 de minute și m-am dus la sală. Am zis că nu pot să stau 40 de minute să mă bibilesc pentru eveniment și să nu mă duc la sală. M-am dus și am băgat un antrenament rapid’, a declarat Adrian Nartea, potrivit Playtech.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton