Adrian Romcescu, dezvăluiri după 33 de ani de căsnicie: "Regret enorm că n-avem copii!" Cum arată soția lui!

 Oana Pantazi
.

Adrian Romcescu are 63 de ani, dintre care 33 de ani de căsnicie! Iată ce povestește artistul în premieră despre povestea lui de dragoste cu Gitte, femeia care îi este alături din 1986!

La mijlocul anilor ’80, Adrian Romcescu s-a stabilit în Danemarca, însă fanii săi nu i-au uitat nici acum vocea caldă și pătrunzătoare. La numai 17 ani, artistul câștiga Premiul I la interpretare, la Festivalul de la Mamaia, cu melodia „Chemarea dragostei”, iar mai târziu povestea cu umor: „Nu realizam ce mi se întâmpla. Mă uitam doar după gagici”. Soarta a făcut însă ca Adrian Romcescu să aibă aceeași parteneră de viață timp de 33 de ani, despre care a povestit, în premieră, la Antena Stars.

,„Eram în turneu cu trupa mea de suflet Sfinx şi am susţinut un concert în Danemarca. Acolo, danezii au ceva ce la noi nu cred că ar putea fi vreodată, marţea este „Seara doamnelor'. Cum ar putea funcţiona în România aşa ceva? Cum o femeie să invite bărbatul la dans sau să-i facă cinste? Prea greu. A venit la mine, fiindcă aşa e regula. Nu credea că sunt cunoscut în ţară, îi plăcea de mine aşa cum eram'.

„Mă ştia ca pe un cal breaz”

Gitte, soția lui Adrian Romcescu, a aflat mai târziu că bărbatul de care se îndrăgostise era vedetă în România… „Am vorbit vreo două luni cu soţia, apoi s-a ivit un turneu în Norvegia şi m-a invitat la ea, în Danemarca, fiindcă urma Crăciunul. Aşa că am acceptat să merg cu fratele meu. Când am ajuns, soţia a venit m-a pupat, apoi a apărut soacra. Dumnezeu să o ierte! Când m-a văzut a încremenit, s-a speriat şi a plecat. De fapt, ea mă ştia de vreo 10 ani. Venea în România, în acei ani în care scandinavii veneau în masă pe litoral. Mă văzuse la televizor, în concertele de pe litoral, chiar avea un vinil cu Gil Dobrică. Mă ştia ca pe un cal breaz. Abia atunci a înţeles soţia că sunt cineva în România', a povestit artistul.

„Regret enorm că n-avem copii”

În anii 70, Adrian și fratele său, Mircea, erau extrem de apreciați, însă, cu toate acestea, în 1983 au decis să plece din țară, urmați la scurt timp și de Olimpia Panciu, soția lui Mircea. 30 de ani a stat în Danemarca Adrian Romcescu, însă, forțat de situația de familie (părinții artistului, ajunși la o vârstă, au nevoie de ajutor), s-a întors în România în 2013. De atunci, soția, care a rămas în Danemarca, îl vizitează o dată la două luni, iar artistul speră ca, de la anul, Gitte să se mute definitiv în România.

Adrian Romcescu şi soţia sa, Gitte, s-au căsătorit pe 20 noiembrie 1986 și de atunci sunt împreună. „Regret enorm că n-avem copii. Nici eu, nici fratele meu. Nici unul dintre noi n-a avut urmaşi. Se spune că dacă nu ţi-l doreşti când trebuie, nu se mai întâmplă. Când m-am stabilit acolo, doi ani mi-a luat să ajung la un statut, să câştig mai mult decât un danez. Nu am vrut să înfiez un copil. Ea s-a gândit, dar eu am vrut să fie al meu. Este o fată din Italia care spune că e fiica mea, însă a fost doar un zvon. Am pus cariera pe primul loc, iar când am vrut să facem copii, a fost prea târziu', a mărturisit Adrian Romcescu la „Agenția Vip'.

Foto: Facebook, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton