„Tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Ne scoteam ochii”. Adriana Bahmuțeanu a refuzat să locuiască cu soacra. Ce relație are cu mama lui George Restivan

.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi au făcut cununia religioasă în vara anului trecut, iar de curând, și-au unit destinele și într-o biserică din Ucraina. Înainte de a o cunoaște pe prezentatoarea TV, omul de afaceri locuia în SUA alături de fiul și mama lui. Adriana Bahmuțeanu a refuzat să locuiască sub același acoperiș cu soacra ei și a spus ce relație are cu aceasta. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu o săptămână, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au făcut cununia religioasă la o biserică din Ucraina, deși, anterior, prezentatoarea TV spunea că amână nunta, căci nu reușește să adune la un loc toți oamenii importanți din viața lor. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu un an, Carmen Harra fiind cea care i-a adus împreună. Partenerul de viață al Adrianei Bahmuțeanu s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în anul 1999 și are mai multe afaceri în domeniul imobiliar.


George Restivan a cunoscut-o pe jurnalistă pe când se afla într-un concediu în România. Cei doi s-au logodit la biserică, la trei luni de când s-au cunoscut, iar afaceristul a decis să rămână în țara natală, unde și-a adus și fiul. Adriana Bahmuțeanu a refuzat să locuiască peste ocean cu acesta și a spus în ce relații se află cu mama lui George Restivan.


Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, dezvăluiri neștiute din viața de cuplu: „În fiecare zi există ceva nou în relația noastră'. Cine e șeful în casă

Citește și: S-a întâmplat în direct, la Măruță: „E o întrebare nesimțită'. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, deranjați de mesajul lui Prigoană, după nunta din Ucraina

Citește și: Cum s-au filmat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu într-un club de pe litoral. Nu s-au ferit să-și arate dragostea în public


Citește și: Cocaina roz face ravagii pe litoral! Kilogame de droguri și zeci de traficanți prinși în Mamaia

Adriana Bahmuțeanu a refuzat să locuiască cu soacra ei

Adriana Bahmuțeanu a refuzat să se mute în SUA alături de George Restivan, mama lui și fiul pe care îl are dintr-o altă relație. Potrivit acesteia, conviețuirea cu soacra ar fi fost dificilă și preferă să aibă intimitatea ei.

„Mai greu, de exemplu, și spun lucrul ăsta fără niciun fel de resentiment, a fost pentru mama lui, pentru soacra mea, să înțeleagă lucrurile astea, pentru că a fost un șoc să-i plece băiatul într-un timp atât de scurt și să se mute în România.


Eu înțeleg, e o femeie în vârstă și a rămas singură. Am fost alături de ea cât am putut de mult, am stat pe video, i-am explicat, i-am spus diverse lucruri, i-am spus inclusiv faptul… Zic: Tu te uiți la mine? Păi, tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii. De ce? Pentru că fiecare femeie dorește să fie șefă în propria bucătărie, să aibă teritoriul ei’, a zis Adriana Bahmuțeanu, potrivit wowbiz.ro.

Cum se înțelege Adriana Bahmuțeanu cu mama lui George Restivan


Adriana Bahmuțeanu spune că este o fire foarte independentă, lucru care ar fi afectat relația cu soacra ei, dacă locuiau sub același acoperiș. Potrivit acesteia, mama lui George Restivan a fost înțelegătoare atunci când afaceristul a anunțat-o că se mută în România și a descris-o ca fiind o „femeie deshisă la minte’.

„I-am și explicat lucrurile astea și le-a înțeles coana Vichi și îi mulțumesc. E o femeie deschisă la minte, care a înțeles că până la urmă e mai bine așa decât să fi ajuns eu în America să ne fi scos ochii într-o bucătărie.


E clar că ne scoteam ochii, îți dai seama, da? E clar că nu ne-am fi înțeles. George ar fi trebuit să fie la mijloc și să împace capra cu varza. Eu sunt mult prea independentă și m-am învățat de mult timp să fiu propriul meu stăpân și nu mai dau înapoi’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Au fost și discuții dacă să vină George în România sau sau nu’

Adriana Bahmuțeanu spune că familia și apropiații au încercat să-i ofere sfaturi cu privire la relația cu George Restivan. Prezentatoarea TV nu a permis nimănui să-i influențeze deciziile legate de viitorul lor și nu a dorit nicio clipă să se mute în SUA, căci își dorește să rămână aproape de copiii ei.

„Discuțiile și deciziile pe care le luăm, le luăm doar noi doi. Au fost momente de-a lungul timpului când diverse persoane din familia noastră sau din cunoscuții noștri și-au dorit să intre între noi și să ne dea sfaturile cele mai competente.


În momentele alea am pus stop și le-am zis în față! Stop! Eu cu el decidem, nu voi, voi vedeți-vă de viața voastră. Uite așa! Nu ai voie să-mi spui ce să fac și ce să nu fac. E greșeala mea dacă o fi vreo greșeală și capul nostru de pereți, nu vă băgați. Au fost și discuții dacă să vină George în România sau sau nu. I-am spus foarte clar: Băi, George, uite care e treaba. Eu nu pot să vin cu tine în America, eu aici am job și aici am copiii, a explicat vedeta.

Sursa foto: Facebook