Adriana Bahmuțeanu, despre nunta dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: „Numai cine a trecut prin ce a trecut ea poate înțelege”

.

În urmă cu două zile, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au făcut cununia religioasă. La nunta celor doi, au fost așteptați aproximativ 500 de invitați, între care s-au numărat și Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei de viață, George Restivan. Recent, prezentatoarea TV a făcut câteva declarații despre fericitul eveniment, mărturisind că a rămas impresionată de întreaga organizare, de la decor și până la mâncare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Pe 24 iunie, Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Artista și milionarul din Vâlcea s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut, la numai câteva zile după cererea în căsătorie. Nunta celor doi a fost cu mare fast, desfășurându-se la un restaurant de lux din Vâlcea. Pe lista invitaților s-au aflat și Adriana Bahmuțeanu și Goerge Restivan, iar prezentatoarea TV a ținut să-i transmită un mesaj public miresei.

Citește și: Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de 10 kilograme purtată de artistă și unde merge în luna de miere


Citește și: Cristina Spătar a împlinit 51 de ani. Ce cadou de 2 milioane de euro a primit de la soțul ei, Vicențiu Mocanu: „M-a răsfățat cu…'

Citește și: Andra Volos și Lele vor avea o fetiță: „Sunt cea mai fericită femeie din lume' / Au făcut o petrecere fastuoasă ca să anunțe sexul copilului

Citește și: Ce mesaje i-a trimis Oana Roman surorii sale, Catinca, după ce a fost acuzată că nu plătește, de fapt, cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „Nu i-a mers cu mine’


Adriana Bahmuțeanu, despre nunta dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu

La scurt timp după nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu, Adriana Bahmuțeanu și George Restival le-au transmis un mesaj celor doi soți. Prezentatoarea TV spune că se bucură pentru schimbările din viața artistei, având în vedere cumpenele prin care a trecut în ultimii ani.

„Să fie fericiți, să se iubească mult, să fie împreună la bine și la rău și să privească în aceeași direcție. Eu mă bucur foarte mult pentru Cristina, pentru că numai cine a trecut prin ce a trecut ea poate înțelege ce e în sufletul unei mame. Eu mă bucur foarte mult că, iată, și-a găsit jumătatea, că este fericită’, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro.


„Și eu mă bucur foarte mult pentru el, eu sunt bărbat, el e bărbat și mă bucur foarte mult pentru el’, a spus George Restivan, completat de soție: „Ne bucurăm pentru amândoi. Merita Cristina, da. (n. ed. fericire)’.

Ce ținute au purtat Adriana Bahmuțeanu și George Restivan la nunta Cristinei Spătar

La ceremonia religioasă, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au optat pentru ținute tradiționale, iar la petrecere s-au îmbrăcat elegant. Prezentatoarea TV și partenerul ei au făcut această alegere pentru că sămbătă, pe 24 iunie, s-a celebrat Ziua Universală a Iei.


„Am fost în costum național (n.r. la biserică), pentru că este ziua iei, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, Sânzienele, dar și ziua iei’, a zis vedeta. „Am vrut să aducem un pic de tradiție la nuntă. În această zi specială le transmitem tot binele din lume, să fie fericiți’, a adăugat George Restivan.


„A fost o nuntă că-n povești’

„Ce mai, a fost o nuntă că-n povești de la care vom rămâne cu amintiri memorabile! Decorul elegant și aparte, bucate alese, băuturi fine și un concert de zile mari cu artiști îndrăgiți de toată România!!!

Andra, Mariana Ionescu Căpitanescu, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, orchestra Lăutarii de la Chișinău și maestrul Botgros. Mulțumim de invitație ,Cristina și Vicky, să va meargă bine împreună și să ne vedem și la botez!!’, a transmis pe Facebook, după eveniment, vedeta.

Sursa foto: Instagram