Adriana Bahmuțeanu, despre relațiile abuzive prin care a trecut: „Am făcut terapie mai bine de doi ani. Uite că bătaia nu e ruptă din Rai"

.

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin multe momente complicate și relații abuzive, dar a știut să depășească fiecare etapă. Prezentatoarea recunoaște că, uneori, nu i-a fost ușor, că a făcut terapie ca să poată uita și merge mai departe.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!


Primul ei mariaj a fost de departe unul de coșmar, dar Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat umilită și a avut puterea să o ia de la capăt cu orice risc și să lase în urmă lucrurile urât. Astăzi, alături de George Restivan, are convingerea că are parte de iubirea la care a visat întotdeauna.

Adriana Bahmuțeanu, despre relații abuzive avute: A trebuit să mă schimb eu ca să atrag un alt gen de persoană'


Adriana Bahmuțeanu a povestit cum a trecut peste toate abuzurile. „Sigur că da. Am trecut peste toate abuzurile din copilărie și cele din viața mea. Da, e adevărat, asta a fost. Era și un proverb cu „Bătaia e ruptă din Rai.’ Uite că nu e ruptă din Rai. Am trecut peste relațiile abuzive din viața mea și îmi doresc să se oprească acolo unde s-au oprit.

A trebuit să mă schimb eu ca să atrag un alt gen de persoană. În sensul că am făcut terapie mai bine de doi ani. M-am regăsit pe mine, m-am liniștit, am înțeles mai bine oamenii din jur, m-am maturizat. Au fost doar experiențe din care am avut doar de învățat’, a spus Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.


Adriana Bahmuțeanu: Am fost în depresie'

Vedeta admite că de multe ori a văzut doar partea negativă a lucrurilor, dar toate experiențele prin care a trecut i-au oferit lecții de viață și au transformat-o treptat.

„Eram poate la fel de abuzivă, centrată pe partea negativă, poate eram mai răutăcioasă, nu știu. M-am schimbat pe mine. S-a produs declicul în ultima etapă a pandemiei, recent. Am fost și în depresie. Până nu te vindeci și nu intri în rănile sufletești, nu ai cum să fii cea mai bună etapă a ta. Mă simt că am devenit cea mai bună variantă a mea. Dar până nu îți vindeci trecutul, nu ai cum’a povestit Adriana Bahmuțeanu.


Vedeta s-a căsătorit prima oară la 18 ani, dar omul lângă care speria să descopere fericirea i-a oferit momente de coșmar. „Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu. Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. (…) Am stat câțiva ani împreună’, a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea În oglindă.

Citește și: Cum și-a descoperit Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la Cuțite, pasiunea pentru gătit, pe când era copil: „Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului'


Citește și: Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu, își moștenește mama și bunicii, pe plan artistic: „Îi place mult să cânte. Vine acasă de la școală și primul lucru e să…'

Citește și: Cine este Carmen Grebenișan. Este căsătorită și a participat la Survivor, Asia Express și Dancing on Ice

Citește și: Cum se simte Regele Charles, în plin tratament pentru cancer: „Este frustrat că nu poate continua să…' Ce mesaj a transmis după ce Kate Middleton, nora sa, a anunțat că are și ea cancer


Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu arma

Prezentatoarea a vrut să scape de această relație toxică, așa că a găsit tăria și a plecat de acasă. Bărbatul cu care stătea era violent cu ea, dar și cu părinții lui.


„A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu proprii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau că o să-mi facă ceva rău’, a mai povestit ea.

„Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat, mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc. După vreo lună, două, m-a sunat să discutăm, să-mi dea hainele, să punem lucrurile la punct, să divorțăm’,
a povestit jurnalista.

„A venit în casă la prietena mea și a zis: „Vreau să vorbesc cu ea în particular, fără să fie nimeni!„. Prietena mea, lucrând la Guvern, erau doi ofițeri SPP în casă. Noi ne-am dus în altă cameră. A scos un pistol și mi l-a pus la cap. A zis: „Ori te împaci cu mine, ori, dacă nu, te împușc!’, a completat vedeta.