Adriana Bahmuțeanu dezvăluie cum l-a prins pe Silviu Prigoană cu presupusa amantă, faimoasa Argentina: Voia să îi pună silicoane pe barter. Am intrat în casă, am bălăcărit-o, m-am dus peste ea cu unchiul meu și cu mama”

.

Adriana Bahmuțeanu dezvăluie cum l-a prins pe Silviu Prigoană cu presupusa amantă. Jurnalista și omul de afaceri au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Au avut o relație cu multe despărțiri, împăcări și chiar divorțuri, ca, într-un final, fiecare să-și vadă de drumul său. Deși au trecut mulți ani de când nu mai sunt împreună, bruneta ține și acum minte momentul în care ar fi aflat că fostul ei soț ar fi avut o amantă. Iată cum și-a dat seama!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


De curând, Adriana Bahmuțeanu a fost invidată în cadrul podcast-ului găzduit de Mara Bănică pe YouTube. Vedeta nu s-a sfiit și a vorbit, printre altele, și despre fosta ei relație. Mai mult, la un moment dat, a amintit despre episodul cu presupusa amantă a lui Silviu Prigoană.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre relațiile abuzive prin care a trecut: „Am făcut terapie mai bine de doi ani. Uite că bătaia nu e ruptă din Rai'


Citește și: Ce i-a spus judecătorul lui Silviu Prigoană după ce a divorțat și s-a recăsătorit de patru ori cu Adriana Bahmuțeanu: „Atunci l-am întrebat dacă pot să mă însor cu alta și…’

Citește și: Bolnavă de cancer, Kate Middleton vrea să participe la un eveniment tradițional, dar Prințul William se opune: „Dacă are aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară la acel eveniment'

Citește și: Precizări de ultimă oră ale medicilor despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Scopul a fost acela de a eradica infecția, lucru care a fost realizat undeva la 90%. Trebuie să se stabilizeze cu inima…'/ Ce spun despre întoarcerea maestrului pe scenă


Adriana Bahmuțeanu dezvăluie cum l-a prins pe Silviu Prigoană cu presupusa amantă

Adriana Bahmuțeanu i-a povestit Marei Bănică modul în care a descoperit că Silviu Prigoană ar fi avut o amantă. Jurnalista a susținut că singura condiție pe care i-a impus-o omului de afaceri pentru a se căsători cu el a fost ca să renunțe la acea poveste de dragoste. Spune ea, o perioadă s-a ținut de cuvânt, după care Silviu Prigoană ar fi reluat legătura cu femeai respectivă…


„Am prins-o pe Argentina. Aflasem că are o amantă, Argentina, pentru că a făcut un barter să îi pună silicoane. Fata de la marketing a găsit la un moment dat un barter cu un doctor, ca să îi pună sâni acestei Argentina, despre care tot trustul știa că este amanta șefului. Fata respectivă i-a găsit barter, i-a pus silicoane. Lumea o știa. Venise de câteva ori acolo.

Ăștia vorbeau între ei. După care noi ne-am căsătorit. Condiția mea a fost să o termine cu această Argentina. Îi găsisem mesaje cu ea în telefon. O perioadă a terminat-o. După care, în bucătărie, intrase unul dintre șoferi să bea cafea acolo. Șoferul era cu spatele la ușă și l-am auzit când vorbea la telefon cu această Argentina. Am ascultat frumos. Doamna Argentina dorea un frigider să fie dus la nu știu ce locație.


Șoferul a început să sune, să vadă de unde ia frigiderul. În momentul ăla am intrat în bucătărie peste el, l-am luat de guler, dă telefonul. I-am luat telefonul, i-am luat numărul lui Argentina. Omul și-a cerut scuze, că nu avea nicio vină. Mi-a dat numărul și adresa unde stă și în noaptea aia m-am dus peste ea cu unchiul meu și cu mama. Îmi stricase căsnicia. Prima dată am vrut să o omor.

Am ciocănit la ușă. Ea stătea într-o garsonieră. Am sunat, ciocănit, nu deschidea. La un moment dat a deschis. Am intrat în casă, am bălăcărit-o un pic și după care mi s-a făcut milă de ea. Era o femeie atât de terminată și pe dinăuntru și pe dinafară. În casa aia era o sărăcie lucie. Două căni de un fel nu avea. Ceva îngrozitor’, a povestit Adriana Bahmuțeanu în podcast.


În ce relații sunt acum Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după zeci de scandaluri

După zeci de scandaluri, mulți s-au întrebat ce se mai întâmplă între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. În februarie anul acesta, vedeta dezvăluia în ce relații se află cu fostul soț, menționând că în prezent lucrează la formalități.


„Acum este foarte bine. Copilul e la mine din august, anul trecut, deci suntem foarte bine. În ciuda scandalurilor din presă, important e ce își dorește copilul și să avem un copil echilibrat. Eu asta mi-am dorit și să îmi echilibrez ambii copii. Cel mare vrea să meargă în America să studieze acolo și o să stea la George acasă. Deci, e totul rezolvat, acum mai lucrăm doar la formalități, la documente. George este alături de mine și de copii, mă susține, vorbim la telefon în fiecare zi și îl aștept să se întoarcă din America., a declarat Adriana Bahmuțeanu atunci pentru WOWbiz.


După despărțire, atât Adriana Bahmuțeanu, cât și Silviu Prigoană și-au refăcut viața amoroasă. Ea se iubește cu George Restivan, iar el cu soția lui, Mihaela.

Sursa foto: captura ecran, facebook, arhiva viva!