Adriana Bahmuțeanu, furată de cea mai bună prietenă: "Jumătate din casa mea era la ea!"

.

Pe vremea când era doamna Prigoană și avea, deci, foarte mulți bani și lucruri de valoare, Adriana Bahmuțeanu a fost victima unui jaf bizar, având în vedere că hoțul a fost chiar cea mai bună prietenă a ei. Vedeta a descoperit în casa respectivei până și icoane și tigăi, nu doar haine și bijuterii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și-a amintit, recent, că și ea a avut, de-a lungul timpului, mai ales când avea un soț foarte bogat, oameni falși în preajmă. Fosta doamna Prigoană a fost furată de cea mai bună prietenă, omul în care avea cea mai mare încredere la vremea aceea și căruia îi lăsase casa pe mână.


„Fostul meu soț este un om foarte bogat. În primul rând mă loveam de invidia oamenilor, mai ales a unor femeie care credeau că am o viață fără cusur. Erau persoane care veneau să profite, erau prieteni falși, cei care aveau un interes mai mult sau mai puțin ascuns și care insistau să ne viziteze.


Am avut o prietenă foarte bună, eu o consideram cea mai bună. Aveam o garsonieră pe vremea aia și i-am lăsat cheile pentru că trebuia să vină un instalator să vină să facă ceva.

Eu am plecat câteva zile din oraș și am rugat-o pe ea, de fapt ea s-a și oferit. Când am venit acasă am constata că îmi lipsesc multe obiecte de valoare, aveam un lănțișor de aur la care țineam foarte mult și nu era la locul lui.’, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit Spynews.ro.

Șocată să constate că îi lipsesc foarte multe lucruri din casă, Adriana Bahmuțeanu nu a stat nicio clipă pe gânduri înainte să meargă la prietena ei pentru a cere explicații. Intuiția nu a înșelat-o și Adriana a descoperit în casa respectivei multe dintre lucrurile sale. Îi furase până și icoane și tigăi.


„Am descoperit după aceea că am mers glonț la ea acasă și văzusem că îmi furase foarte multe lucruri din casă. Haine, icoane, cratițe, tigăi, jumătate din casa mea era la ea.


Ea stătuse la mine acasă pentru că am găsit cerșafurile într-un anumit fel, cineva dormise acolo. Mi-a mărturisit că este într-o situația nasoală și s-a folosit de soț și că mi-a folosit apartamentul să stea cu amantul. Pe moment îmi venea să o omor, dar n-am omorât-o.’, a mai spus vedeta.

Citește și: Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită: „Am rămas cu o parte a creierului paralizată’

Citește și: Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa: ‘Era murdar tot


Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…/ EXCLUSIV

Citeste si: Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: „Încă mai fac tratament'

Hoața și-a cerut iertare în genunchi

Adriana Bahmuțeanu spune că nu a mai vorbit niciodată de atunci cu prietena care a jefuit-o, însă nu demult s-au întâlnit întâmplător și respectiva și-a cerut iertare în genunchi.


Chiar dacă își propusese să nu o ierte niciodată, Bahmu spune că i s-a înmuiat inima când a văzut-o plângând, în genunchi, și a îngropat securea războiului.

Stela Popescu și Mirabela Dauer, furate de menajeră

În urmă cu câțiva ani, Mirabela Dauer povestea că menajera i-a furat lucruri de valoare din casă. Mai mult, potrivit cântăreței, hoața nu era doar omul de încredere din casa ei, ci și o prietenă bună, la care nu s-ar fi gândit vreodată că este capabilă de așa ceva.


Femeia pe care Mirabela a acuzat-o de furt, Erika Deneş, nu doar ca i-a sustras bani de pe card, dar a fugit și cu banii pe care cântăreața îi dăduse să achite niște facturi. Cântăreața a depus numeroase plângeri la Poliție, dar hoața nu a fost prinsă nici acum.


Un an mai târziu, Stela Popescu declara la TV că și ea a fost furată de aceeași menajeră, ca și Mirabela Dauer. Actriţa spunea atunci că nu a făcut nici o plângere la Poliţie, pentru că a descoperit mult prea târziu furtul și respectiva era deja fugită din țară.

„Am avut un inel superb, cu nouă briliante şi mi l-a furat femeia de serviciu. E cea care a furat-o şi pe Mirabela Dauer. Mi-a mai luat doi cercei, un ceas vechi din 1969 şi mi-a mai furat, cred, n-am verificat încă, şi o brăţăruşă’, a povestit Stela Popescu la vremea aceea.