Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta. Motivul: „Suntem prinși cu diverse treburi”

 Ifrim Georgiana
.

În luna iulie a anului trecut, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut parte de o ceremonie restrânsă și plănuiau să facă nunta în această vară. Ei bine, se pare că cei doi s-au răzgândit cu privire la data nunții, iar prezentatoarea TV a explicat motivul pentru care au luat o asemenea decizie. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan a început în urmă cu mai bine de un an. Cununia religioasă a celor doi a avut loc în iulie 2022, în cadrul unei ceremonii restrânse. Ulterior, aceștia au anunțat că vor face nunta în iunie, însă planurile le-au fost date peste cap și s-au văzut nevoiți să amâne marele eveniment. Adriana Bahmuțeanu a explicat că traversează o perioadă destul de încărcată, ținând să sublinieze că un act nu ar schimba natura relației dintre ea și Goerge Restivan.

d10d10

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit religios după numai trei luni de relație. Celor doi le-a făcut cunoștință Carmen Harra, prietenă comună a ambilor, iar afaceristul a fost cel care a făcut primul pas în relație. Cu numai câteva luni înainte de nuntă, Adriana Bahmuțeanu a anunțat că evenimentul a fost amânat.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu o critică pe Ana Morodan, după ce a condus băută și sub influența substanţelor interzise: „Crede că i se cuvine totul, asta este beția celebrității'

Citește și: „Am reclamat violență sexuală, m-a amenințat cu moartea”. Adriana Bahmuțeanu susține că a fost abuzată de fostul ei iubit, Nikos Papadopoulos / Instanța a decis că nu are nevoie de ordin de protecție

Citește și: O profesoară de la liceul Ion Creangă, din București, a fost înjughiată de un elev, în timpul orei: „La fața locului s-au deplasat echipaje medicale”

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale actorului Thury Ștefan înainte să moară: 'A fost diagnosticat cu cancer la cap. Se topea pe picioare. Mi-a spus că el…'

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu mai fac nunta în iunie, atunci când era stabilită data pentru fericitul eveniment. Prezentatoarea TV a explicat că nu reușește să adune toți invitații la un loc în prima lună din vară, având în vedere că prietenii lor se află în diferite colțuri ale lumii. Prin urmare, cei doi au decis să reprogrameze nunta în toamna acestui an.

„Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa.

Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem', au declarat cei doi, potrivit click.ro.

„Suntem prinși cu diverse treburi'

Pe lângă problema invitaților la nuntă, Adriana Bahmuțeanu susține că traversează o perioadă destul de aglomerată. Prezentatoarea TV a ținut să punctele că nu se grăbește să semneze actele de căsătorie, având în vedere că ea și George Restivan se comportă deja ca un cuplu căsătorit.

„Suntem prinși cu diverse treburi, nu avem timp nici să respirăm, nici să dormim. Copiii sunt ok, noi avem o viață normală. Suntem ca și soț și soție, dar nu avem acte. Așa și, ce?! Pe mine mă țin actele, nu am avut acte?! M-am săturat de ele! La ce mi-au folosit?!', ne-a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton