Adriana Bahmuțeanu vrea să intre în Cartea Recordurilor cu procesele cu Silviu Prigoană. Au peste 170 de dosare și înfățișări: „Să vină și cei de la Guinness Book să le numere. Am vorbit cu avocata...”

 Ifrim Georgiana
.

Adriana Bahmuțeanu vrea să intre în cartea Recordurilor prin procesele cu Silviu Prigoană. Lupta lor juridică se desfășoară de mai bine de 10 ani, timp în care au fost implicați într-un număr impresionant de litigii. Jurnalista estimează că ar fi vorba de peste 170 de dosare, marcând un reper fără precedent în astfel de cazuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format cel mai controversat cuplu din România. S-au căsătorit de nu mai puțin de 5 ori și tot de atâtea ori au divorțat, în timpul căsniciilor venind pe lume și doi fii, care, după despărțire, au devenit mărul discordiei. Au avut peste 170 de procese, încercând să rezolve diferite aspecte legate de custodia copiilor, partajul averii și alte dispute personale.

bah13bah13

Citește și: Cu ce a rămas Adriana Bahmuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană: „Am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană: „Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!”

Citește și: Simona l-a părăsit pe Claudiu la Insula Iubirii, însă când au ajuns în România s-au împăcat: 'Nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine…'. Ce și-au reproșat la ultimul Bonfire / El a căutat-o pe ispita Anamaria Vaida și după emisiune

Citește și: Andrew și Tristan Tate, reținuți de DIICOT într-un nou dosar, după șase ore de audieri. Milionarii sunt acuzați de act sexual cu un minor, trafic de persoane și spălare de bani / Peste 30 de victime ar fi implicate în acest caz

Adriana Bahmuțeanu vrea să intre în Cartea Recordurilor prin procesele cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu consideră că lupta juridică cu Silviu Prigoană a fost inegală din punct de vedere al resurselor. Fostul ei soț le-ar fi oferit celor doi copii cadouri scumpe, în timp ce ea nu și-a permis să facă același lucru, ceea ce a defavorizat-o în ochii acestora și în instanță.

„Era o luptă inegală. El le cumpăra gadgeturi, iar eu nu-mi permiteam să le iau telefoane dintre cele mai scumpe, cu cele mai noi modele, iar luna următoare să le mai iau și alte jocuri.

El o făcea. A fost o luptă inegală din toate punctele de vedere: financiar, ca resurse și, evident, din cauza statului paralel. Am descoperit niște lucruri în ultimul an, de când s-a dezvăluit acest stat paralel, încât uneori mi se ridică părul în cap. Atunci mi-am spus: „OK, e mai bine să păstreze relația cu tatăl, altfel cresc dezechilibrați'', spune Adriana Bahmuțeanu, în podcatul Anamariei Prodan.

„De 10 ani nu avem niciun fel de comunicare'

Adriana Bahmuțeanu mai spune că, în ultimii 10 ani, nu a reușit să aibă o relație armonioasă cu fostul ei soț. Cei doi comunică doar prin intermediul avocatei și al corespondenței scrise, fără a avea ocazia să discute față-n față.

„Mi-am dorit să vorbesc cu el, să rămânem părinți chiar dacă ne-am despărțit ca și cuplu. El nici acum nu vorbește cu mine. De 10 ani nu avem niciun fel de comunicare.

Ieri am sunat-o pe avocata lui, pentru că el nu vorbește cu mine. Trebuie să îi trimit hârtii prin curier în care să scriu: „Bahmuțeanu, în calitate de mamă, te informez că fiul nostru, Eduard, dorește să…', nu acceptă altfel.

Am încercat, dar acum suntem în alte demersuri, cu Protecția Copilului, pentru că cei de la DGASPC vor să ne pună față în față. Le-am zis: „Dacă reușiți să îl determinați pe Prigoană să vorbească cu mine, nu doar să avem o comunicare formală prin curier cu subsemnatul și atât, eu vă premiez'. Dar el nu va vrea', transmite Adriana Bahmuțeanu, în podcastul menționat.

„Recordul e de 169 de procese. Noi avem mai multe'

Adriana Bahmuțeanu vrea să intre în Cartea Recordurilor prin procesele cu Silviu Prigoană. Recordul actual este de 169 de procese, iar jurnalista e convinsă că ea și fostul soț au depășit acest număr, ceea ce le-ar putea asigura un nou record.

„E blocat în furia aceea. Știi cum e după un divorț sau o perioadă de furie? Sunt mai multe etape. Una e de negare, alta de negociere și una de furie. El e în etapa de furie. Și furia asta durează de 10 ani. În furia asta s-a răzbunat pe mine cum a putut: să-mi facă rău public, să mă trimită zilnic pe la procese, pe la cercetări penale…

Pe unde n-am fost! Crede-mă că vreau să intru în Guinness Book. Cu avocata mea am vorbit să ne adunăm și să numărăm toate dosarele, să vină și cei de la Guinness Book să le numere. Noi credem că recordul e de 169 de procese și plângeri. Noi avem mai multe și continuăm să avem. Nu s-au terminat, dar acum apar mai rar, așa, e boierie.

De multe ori i-am scris și emailuri, bilețele, i-am trimis mesaje, i-am dat hârtii prin curier în care i-am cerut să ne întâlnim unde vrea el: într-un loc public, la mine acasă, la el acasă, cu avocați sau fără', spune Adriana Bahmuțeanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton