Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița, în aceeași zi. Sora ei fost nașă / Ce tort au avut la evenimentul cu 1.000 de invitați

.

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița, în aceeași zi. Petrecerea a avut loc duminică, 14 iulie. A fost un eveniment pe cinste, cu aproximativ 1.000 de invitați, delicatese în meniu, iar mirii au arătat extraordinar. Mireasa a fost în centrul atenției, datorită rochiei sale superbe, dar și a diademei uriașe pe care a purtat-o pe cap. Nașa fetiței sale, Noa Zenayda, a fost cealaltă fiică a manelistului, Karmen.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a avut parte de un weekend de neuitat. Duminică, 14 iulie, i s-a îndeplinit cel mai mare vis. Tânăra în vârstă de 20 de ani și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu Nicu, tatăl fetiței lor, după ce la finalul anului 2021 a fost cerută în căsătorie. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fiica, Noa Zenayda, a cărui nașă a fost sora miresei, Karmen.

nunta-fiica-adrian-minune-1-1nunta-fiica-adrian-minune-1-1

Citește și: Adriana Simionescu se mărită la un an de când a născut o fetiță! Fiica lui Adrian Minune are mari emoții: „A început stresul pentru nuntă”

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu Florin Salam: „Poate și eu am fost dezamăgit de el, și el de mine, pentru că…”. Manelistul i-a fost naș de cununie la primul mariaj

Citește și: A murit Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210'. Avea doar 53 de ani și lupta cu cancerul din 2015: „După mulți ani de luptă cu boala…'

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița, în aceeași zi

Pregătirile pentru marele eveniment au început dis-de-dimineață. Socrul mic, Adrian Minune, a fost primul care a ajuns la spre locația evenimentului, pentru a se asigura că toate detaliile sunt puse la punct. În drum spre locație, artistul a făcut un anunț în mediul online, invitând toți cunoscuții și apropiații la nunta fiicei sale, Adriana.

„Dragii mei, nu am făcut nicio invitație, azi e nunta fiicei mele, Karmen este nașă. Finii mei din Germania vin și ei. Vă aștept pe toți finii mei din toată lumea, cumetrii mei. Intrarea este de la ora 20 până la ora 24.

Nu am făcut absolut nici o invitație, suntem în cursul desfășurării. Încercăm să aranjăm aici tot ce trebuie', a spus Adrian Minune, într-un filmuleț postat pe Instagram.

Karmen i-a botezat fiica surorii sale, Adriana

Și sora miresei, Karmen, s-a pregătit intens pentru ziua cea mare, pentru că ea a fost și nașa micuței Noa. Cântăreața a pus la punct, cu o seară înainte, trusoul fetiței.

Alaiul de nuntași a început să se strângă în jurul orei 14.00, la restaurantul familiei din Ștefănești, după ce mireasa și restul doamnelor și domnișoarelor din familia lui Adrian Minune au fost machiate și coafate. Ulterior, au pornit cu toții către Biserica Domnița Bălașa, loc în care, în jurul orei 17.30, a avut loc cununia religioasă și botezul micuței Noa Zenayda.

Ajuns în fața bisericii alături de fata lui, Adrian Minune a făcut un gest emoționant, luând-o pe aceasta de mână, în semn de dragoste. Mireasa Adriana a strălucit în rochia ei de mireasă, cu o trenă foarte lungă. Aceasta a purtat pe cap o diademă uriașă, ce a atras atenția și i-a completat perfect ținuta. Tatăl ei a îmbrăcat la cununie un costum alb-bej, accesorizat cu un papion în același nuanță. Mirele a îmbrăcat un costum negru și cămașă albă.

Cum au arătat mirii în ziua cea mare

Din cadru nu au lipsit, bineînțeles, nici Karmen și soțul ei, Bogdan, ce au creștinat-o pe micuța Noa Zenayda. Karmen a purtat o rochiță scurtă, roz, ce i-a pus în valoare silueta ca trasă prin inel, cu mâneci detașabile și accesoriu pe cap, în aceeași nuanță. Seara, la petrecere, aceasta s-a schimbat într-o rochie roșie, lungă, cu multe pietre.

Petrecerea de nuntă și de botez a avut loc în Tunari, într-un ballroom spectaculos, cu saloane imense, pline de oglinzi și candelabre. Evenimentul a început la ora 20.00, iar sala de evenimente a fost una de lux, decorată într-o notă elegantă. A predominat culoarea alb, de la piesele de mobilier, până la aranjamentele florale.

Copiii veniți la botezul micuței Noa au avut un colțișor amenajat special pentru ei, mai exact un panou uriaș, decorat cu baloane roz, floricele, fluturași și două lebede scrie Wowbiz. Vezi imaginile AICI.

Ce delicatese au avut nuntașii în meniu

În meniu s-au regăsit diverse delicatese, cum ar fi pieptul de rață pe pat de sfeclă cu cireașă confiată, tartă de somon fume și grisină cu prosciutto, mai scrie aceeași sursă. Cât despre tort, mirii au ales unul mousse cu fructe de pădure.

Atmosfera a fost întreținută de Tzancă Uraganu, Florin Salam, Cocoș de la Călărași, Luis Gabriel, dar și mulți alții, iar nuntașii s-au întrecut în mișcări pe ringul de dans.

„Am vrut să fac o petrecere mare, fastuoasă, mai ales că este primul meu copil, ea este cea mai importantă. Am vrut să fie ceva wow. Dacă fac acum botezul și e wow, nunta cum o să fie? Ea trebuie să fie mai importantă ca mine, dar în același timp, eu nu am cum să fac o nuntă mică.

Atunci am zis hai să le lipim și să facem o petrecere mare, la care să ne simțim bine cu toții.

Acea zi o să fie foarte obositoare, sunt convinsă de treaba asta, dar știu că va fi cea mai fericită zi din viața noastră. Suntem amândoi Săgetători, deci facem amândoi lucrurile pe ultima sută de metri', a spus Adriana, cu puțin timp înainte de marele eveniment din viața ei, pentru wownews.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton