Adriana Bahmuțeanu refuză să se mute în America. Logodnicul ei vine în România, pentru ea: „Sunt aici cu băiatul lui”

.

Adriana Bahmuțeanu a decis unde va locui, de acum, cu logodnicul ei. În urmă cu puțin timp, bruneta s-a logodit cu George Steven și au depus documentele la Starea Civilă pentru a deveni soț și soție cu acte în regulă. Pentru că logodnicul ei locuiește în America de mai bine de 20 de ani, cei doi au fost nevoiți să decide unde își vor petrece viața de cuplu de acum încolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Pe 27 iulie, în cadru restrâns, Adriana Bahmuțeanu și noul ei iubit, George Steven, s-au logodit în biserică. Vestea logodnei a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că, în urmă cu puțin timp, cei doi nu recunoșteau că formează un cuplu. Cei doi au planuri de viitor serioase și își doresc să devină părinți. Acum, Adriana Bahmuțeanu a susținut că, în urma mai multor discuții, a luat o decizie cu privire la țara în care vrea să locuiască.

Adriana Bahmuțeanu a decis unde va locui, de acum, cu logodnicul ei. Vedeta este în culmea fericirii de când s-a cununat religios și a dezvăluit ce planuri de viitor are. Iată ce declarații a făcut aceasta!


Citește și: Drama neștiută a lui George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Fosta lui soție a murit la 3 luni de la naștere:'Carmen Harra mi-a spus că…'

Citește și: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă.Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

Citește și: Un avion a trecut la câțiva metri deasupra turiștilor, înainte de a ateriza pe insula grecească Skiathos.Imagini spectaculoase

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie.Imagini cu vedeta, de pe litoralul românesc


Adriana Bahmuțeanu refuză să se mute în America. Logodnicul ei vine în România, pentru ea

George Steven și Adriana Bahmuțeanu vor locui, de acum încolo, în România. În schimb, cei doi își vor petrece vacanțele în California, acolo unde afaceristul a locuit pentru mai bine de 20 de ani.

„George este acum în America, eu am rămas în țară cu băiețelul nostru, cu băiatul lui. Trebuie înscris la școală, trebuie testat, mai sunt alte lucruri de rezolvat aici. Mă înțeleg foarte bine cu băiețelul lui, săptămâna viitoare vin și băiețeii mei, deci o să fim împreună toți și îl așteptăm și pe tati să vină acasă. (…)


El se va întoarce în România și ne-am tot gândit cum va fi mai bine pentru noi. Am luat decizia ca George să vină în România, nu să mă duc eu în America. A rămas să vină el în România și în vacanțe vom merge în California. Vrea un viitor cu mine! Mai ales că el este român, el simte românește, vorbește românește. (…) Viitorul e în față … Suntem foarte bine!’, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.


„Zici că suntem de o viață împreună’

Bruneta a susținut că relația ei cu George decurge cât se poate de bine și că regretă că l-a întâlnit atât de târziu.

„Suntem foarte bine. Noi ne purtăm și ne simțim ca un cuplu consolidat. Parcă zici că ne cunoaștem de-o viață, gândim la fel, intuitiv ne dăm seama ce dorește celălalt și ne înțelegem foarte, foarte bine. Parcă zici că suntem de o viață împreună. Îmi pare rău că am pierdut atâta timp’, a adăugat bruneta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Captură video