Adriana Simionescu recunoaște că s-a distanțat de logodnicul ei în perioada sarcinii: „Ne-am certat foarte mult. El nu vedea...” / Când are loc nunta lor

 Ifrim Georgiana
.

La un an de când au devenit părinți, Adriana Simionescu și logodnicul ei, Mihai Armando, se pregătesc să facă nunta. Venirea pe lume a fiicei lor i-a apropiat mai mult, însă artista recunoaște că, în perioada sarcinii, relația de cuplu a avut de suferit. Certurile erau la ordinea zilei și nu reușeau să se înțeleagă unul pe celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În vara anului trecut, Adriana Simionescu a devenit mamă pentru prima dată, marcând un nou capitol în viața ei. Artista a adus pe lume o fetiță, pe Noa Zenayda, și se pregătește pentru botezul micuței. În aceeași zi va avea loc și nunta artistei cu Mihai Armando, așa că se preconizează un eveniment grandios.

simionescusimionescu

Citește și: Adriana Simionescu se mărită la un an de când a născut o fetiță! Fiica lui Adrian Minune are mari emoții: „A început stresul pentru nuntă”

Citește și: De ce a ales Adriana Simionescu să amâne botezul fiicei sale: „Mi-a provocat coșmaruri frica asta…”

Citește și: Cât costă inelul de logodnă cumpărat de Dinu Maxer pentru Magdalena Chihaia și ce spun despre nuntă: „Două zile am gândit marea întrebare. Ea s-a speriat când a văzut…'

Citește și:Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeto. Anamaria Prodan a răbufnit: „Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. I-am zis să vină la copil și…' / Ce spune despre partaj

Adriana Simionescu recunoaște că s-a distanțat de logodnicul ei în perioada sarcinii

Adriana Simionescu e în culmea fericirii de când a îmbrățișat rolul de mamă. Totuși, pe durata sarcinii, artista a avut mari conflicte cu logodnicul ei, iar asta le-a degradat relația de cuplu. Totul a revenit însă la normal când s-a născut fiica lor, Noa Zenayda.

„Relația mea cu Nicu s-a schimbat, a trecut prin multe și bruște și abrupte. Pe toată perioada sarcinii a fost alături de mine, dar ne-am și certat foarte mult. Lucrurile astea vin la pachet cu hormonii. Situația e în felul următor, tu deja ești mamă, ai un copil în tine, el nu și atunci nu simte ce simți tu. Nu reușeam să ne înțelegem.

El nu vedea punctul meu de vedere, dar a avut foarte multă răbdare cu mine, eu nu aș fi avut. El este un soț iubitor, bun, cald, chiar dacă poate nu arată uneori. După ce am născut, ne-am reîndrăgostit. Toate discuțiile pe care le-am avut în sarcină și nervii mei care erau dați peste cap, nu reușeam să ne înțelegem foarte bine. I-am spus că îmi pare rău pentru cum am reacționat. Important e că nu am renunțat niciunul, iar lucrurile astea ne-au întărit. Și în cea mai proastă zi a mea, omul acesta nu mă lasă', a povestit tânăra pentru wowbiz.ro.

Adriana Simionescu a stabilit data nunții

Adriana Simionescu a dezvăluit când are loc nunta cu Mihai Armando. Evenimentul se va desfășura pe 14 iulie și tot atunci o vor boteza pe fiica lor. Artista anunță o petrecere grandioasă, dar fiind că celebrează două evenimente importante.  

„Am vrut să fac o petrecere mare, fastuoasă, mai ales că este primul meu copil, ea este cea mai importantă. Îți dai seama că am vrut să fie ceva wow. Dacă fac acum botezul și e wow, nunta cum o să fie? Ea trebuie să fie mai importantă ca mine, dar în același timp eu nu am cum să fac o nuntă mică. Sub nicio formă, nici dacă îmi doresc. Atunci am zis hai să le lipim și să facem o petrecere mare, la care să ne simțim bine cu toții. Vă anunț în premieră că anul acesta, pe 14 iulie, o să facem și nunta și botezul.

Mulțumim lui Dumnezeu, nu mai avem piedici și evenimente neplăcute. Acea zi o să fie foarte obositoare, sunt convinsă de treaba asta, dar știu că va fi cea mai fericită zi din viața noastră. Suntem amândoi săgetători, deci facem amândoi lucrurile pe ultima sută de metri, așa că se mișcă lucrurile, chiar cu viteza sunetului, că mai avem puțin timp. Suntem în pregătiri, stresați într-adevăr, dar încercăm să ne și bucurăm', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton