Adriana Simionescu susține că nu divorțează: "Într-un cuplu există ciondăneli, e normal...". Cum au reacționat părinții artistei când au auzit despre despărțire

 Oana Pantazi
.

Adriana Simionescu, reacție tranșantă după ce s-a zvonit că divorțează, la două luni după căsătorie. Artista a spus clar că nu divorțează. În urmă cu două luni, fiica lui Adrian Minune și soțul ei spuneau, fericiți, DA, în fața lui Dumnezeu, însă, la scurt timp, în relația lor au apărut fricțiuni, pe care Adriana nu le-a negat. Iată ce spune artista despre zvonurile divorțului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

După despărțirea dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a întâmpinat probleme în relația cu soțul ei și, la doar două luni de la nuntă, s-a zvonit că s-au despărțit și urmează divorțul. Iată ce spune Adriana Simionescu despre situația actuală din căsnicia ei!

adriana2-scaledadriana2-scaled

Adriana Simionescu susține că nu divorțează

Fiica lui Adrian Minune nu a negat niciodată că în relația ei de cuplu au apărut probleme de-a lungul timpului și a mărturisit că, inclusiv în ziua nunții, între ea și soțul ei, Nicu, au existat fricțiuni, însă spune că în niciun caz nu s-a pus problema divorțului.

„Nu am fost la un pas de despărțire, și în ziua nunții ne-am ciondănit, că eram amândoi foarte emoționați și mi s-a părut totul normal, și este normal atunci când într-un cuplu amândoi sunt stresați, există mici ciondăneli din astea. Nu știu cine a avut dorința asta atât de mare, încât să facă rău, dar vreau să-i anunț că nu au reușit!', a declarat Adriana Simionescu, la Xtra Night Show.

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei și-au programat deja luna de miere. Cât a costat rochia de mireasă comandată din Dubai: „Prețul trebuie să…' / Ce sfat au primit tinerii proaspăt căsătoriți de la mama miresei, Cati Simionescu

Citește și: Adriana Simionescu recunoaște că s-a distanțat de logodnicul ei în perioada sarcinii: „Ne-am certat foarte mult. El nu vedea…’ / Când are loc nunta lor

Cum au reacționat părinții Adrianei Simionescu, când au auzit despre despărțire

Adriana a negat și zvonurile conform cărora părinții ei nu ar fi de acord cu ocupația soțului ei și a povestit că, deși aceștia sunt la curent cu viața fiicei lor, au fost totuși îngrijorați când au văzut ce se scrie în presă despre ea.

„Părinții mei sunt cu noi tot timpul! Ei știu despre ce este vorba. Nu e ca și cum s-au trezit din somn și au zis, vai, ce se întâmplă la televizor! M-au sunat, îți dai seama, să mă întrebe: „Ce-i asta, e real, nu-i real?'. Și le-am spus că nu este real, știu și ei! Noi acum două zile am fost împreună la mama la masă, adică nu a avut sens ce s-a întâmplat', a mai spus Adriana Simionescu.

Ce spune Adriana Simionescu despre separarea de soț

Ca în orice căsnicie, la un moment dat apar probleme, și nici Adriana nu a făcut excepție, în special în perioada în care a fost însărcinată, după cum a mărturisit într-un podcast. Cu toate că Nicu i-a fost alături în acele momente, au existat certuri frecvente care le-au afectat relația.

Adriana Simionescu a declarat că ea și partenerul ei de viață se află într-o pauză, deoarece s-au certat și au luat această decizie pentru căsnicia lor. Asta nu înseamnă însă că au de gând să divorțeze, a mai subliniat ea.

„Am aflat și eu aseară că m-am despărțit! Eu nu am știut că m-am despărțit! Nu este adevărat. Suntem certați, ne-am certat. Toată lumea se ceartă, se împacă sau nu. Astea sunt chestii care se întâmplă. Nu băgăm divorț, ne bucurăm de Noa în continuare. Cred că astea sunt normale într-o relație, să vă certați, să vă împăcați, sincer. Nu știu cine a pornit zvonurile și ce s-a întâmplat. Nu ne-am despărțit, nu s-a întâmplat nimic. Într-adevăr, ne-am certat, și cred că de acolo au plecat discuțiile astea atât de mari încât să se ajungă la televizor.

Ne-am certat, sunt probleme interioare. Nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că eu consider că nu e treaba nimănui ce se întâmplă mai exact, doar că am decis să stăm o perioadă așa și să ne curățăm mintea. Suntem bine, suntem ok. Suntem împreună, comunicăm, vorbim, ieșim cu Noa, nu ne-am separat să ne despărțim’, a spus fata cea mică a cântărețului de manele pentru spynews.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton