Adriana Trandafir are o fiică superbă! Cum arată Maria Speranța și cu ce se ocupă, în străinătate

 Laciu Andreea
.

Toată lumea o cunoaște pe îndrăgita actriță, dar puțină lume știe cum arată fiica Adrianei Trandafir. Vedeta Antena 1 a fost mereu discretă atunci când a venit vorba despre viața personală. Concurenta de la „Te cunosc de undeva' este mama a doi copii: Maria Speranța și Ștefan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiica Adrianei Trandafir are un nume cu totul deosebit: Maria Speranța. Este o tânără superbă și seamănă foarte mult cu mama ei, la fel ca Ștefan. Însă, niciunul dintre frați nu au pornit pe drumul actoriei. Mai mult decât atât, Maria Speranța locuiește și la mare distanță de îndrăgita actriță.

Concurenta de la „Te cunosc de undeva” a trecut prin multe momente îngrozitoare în viață. Ba chiar recunoștea, la un moment dat, că s-a gândit la sinucidere, după ce propriul tată a depus mărturie împotriva ei la tribunal, iar Adriana Trandafir a pierdut atunci custodia fiului său.

maria-speranta-1maria-speranta-1

Cum arată fiica Adrianei Trandafir

Maria Speranța atrage toate privirile, oriunde își face apariția. Brunetă, superbă și talentată, o face mândră pe mama ei. Dacă Ștefan, fratele Mariei, este avocat, tânăra a plecat în Olanda, unde este studentă la Marketing. De altfel, acesta este și motivul real pentru care fiica actriței nu locuiește în România.

Recent, în data de 27 februarie 2021, concurenta de la „Te cunosc de undeva' a fost în culmea fericirii, pentru că fiica ei a împlinit 21 de ani. Cu această ocazie, Adriana Trandafir i-a transmis un mesaj deosebit de emoționant.

„Dintre toate mamele Pământului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viața și sufletul meu… pentru totdeauna. Astăzi, 21. Mulțumesc, Maria Speranța pentru tot ce m-ai făcut să trăiesc alături de tine! Mama.', i-a spus Adriana Trandafir fiicei ei.

Citește și: Cum s-a îmbolnăvit Adriana Trandafir de COVID și lupta pe care a dus-o pentru a trăi:„Am fost sigură că am să mor'

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a dezvăluit sexul bebelușului:„Am plâns'

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Ce spunea Adriana Trandafir despre Maria Speranța

Cu toate că nu a fost genul de părinte care să își scoată copiii cu forța în lumina reflectoarelor, Adriana Trandafir a primit totuși o mărturisire dureroasă din partea fiicei sale. Într-un interviu pentru Libertatea, actrița a recunoscut că Maria Speranța a simțit ca o povară faima mamei ei.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea.

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu … Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine', a spus Adriana Trandafir pentru Libertatea.

Adriana Trandafir a avut COVID-19

Adriana Trandafir, concurentă la Te cunosc de undeva, s-a infectat și ea cu noul coronavirus. Actrița a povestit prin ce momente cumplite a trecut în perioada în care a avut COVID-19.

„A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică.

Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții‘, a spus Adriana Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton