În ce afacere a investit Cristina Bâtlan peste 1 milion de euro, după succesul cu brandul de încălțăminte și genți: ”L-am lansat și în străinătate, adică în Elveția și în Anglia. Se vinde online global și...”

 Calin Maria Bianca
.

În ce afacere a investit Cristina Bâtlan peste 1 milion de euro, după succesul cu brandul de încălțăminte și genți. Toată lumea știe faptul că îndrăgita Cristina Bâtlan este fondatoarea celebrului brand românesc de încălțăminte și genți, proiectul ei de suflet, care îi aduce un mare succes de ani și ani de zile. Ei bine însă, Cristina Bâtlan nu se oprește aici cu afacerile, ci tocmai a declarat că a mai investit într-un mare brand, ce va avea lansarea în toamnă! Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jurata de la Imperiul Leilor a demonstrat mereu că are un as în mânecă când vine vorba despre afaceri, astfel că nu i s-a întâmplat să se arunce și să investească fără a fi sigură de câștigurile pe care le poate avea. Deși declara că și-a angajat o asistentă fiindcă nu mai avea timp pentru propria ei viață, iată că tocmai s-a lansat și în afacerile de skincare.

batlan9batlan9

Citește și: Cristina Bâtlan și-a angajat o asistentă din cauza programului încărcat: „Nu mai am timp pentru mine”. Cum arată o zi din viața antreprenoarei

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Citește și: Cine este tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump la mitingul electoral. Avea 20 de ani și a fost ucis la scurt timp după incident. Care sunt primele concluzii ale FBI

Citește și: Rapperul Wiz Khalifa, reținut de poliție după ce a fumat un joint pe scena festivalului Beach, Please! Prima lui reacție, după incident: „Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România…”

În ce afacere a investit Cristina Bâtlan peste 1 milion de euro, după succesul cu brandul de încălțăminte și genți

De la pantofi și genți, Cristina Bâtlan a făcut un pas important, tot pe zona de frumusețe, însă de data aceasta nu este vorba despre estetica dată de încălțăminte sau accesori, ci de un ten luminos, neted și catifelat! Da! Cristina Bâtlan a tras lozul norocos în domeniul de skincare și are planuri mari cu brandul pe care o să-l lanseze în următoarele luni și pe piața din România. Totuși, brand-ul nu este doar la noi, ci și în Anglia și Elveția, iar totodată se vorbește despre o platformă online de vânzare globală.

L-am lansat pe piață de 6 luni, însă nu i-am făcut deschiderea oficială. Va fi în septembrie, după ce se întoarce lumea din vacanță. Însă ce e foarte important la acest brand este că l-am lansat și în străinătate, adică în Elveția și în Anglia. Se vinde online global și îl pregătim ca pe un brand global. Am creat o echipă mixtă de chimiști români și americani și ne-am propus să creăm skincare de înaltă calitate, super-premium, astfel încât ele să izoleze complet pielea înainte să folosești make-up. Am investit peste 1.000.000 de euro deja', a declarat, pentru CIAO.RO, Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan: „Sunt investitor 50% și am doi asociați, doctor în chimie și inginer în standarde de calitate'

Nu vorbi despre o sumă mică, ci de una uriașă, la care mulți doar visează, astfel că înainte de a face marele pas, Cristina Bâtlan a analizat piața și întreg domeniul vreme de aproximativ doi ani de zile. După ce s-a convins că merită și că merge pe drumul cel bun, aceasta a dat 'ok-ul', urmând ca în toamnă să aibă loc și lansarea. Totuși, înainte de acest lucru, a vorbit și despre partea sa în acest brand, cât și despre asociații săi și până la ce nivel își dorește să ajungă pe partea de skincare.

Eu sunt investitor cu 50% și am doi asociați, unul inginer în standarde de calitate, iar altul doctor în chimie, astfel încât să am și o echipă de oameni pe care să mă bazez cu adevărat, adică super profesioniști. Sunt români, pe americanii cu care eu începusem să lucrez deja i-am adus în companie. Chanand are produse pentru tenul matur, linia gold, care conține cinci produse și un SPF și o linie compusă din patru produse pentru tenul tânăr cu efecte pentru tenul cu acnee dar și pentru prevenția acesteia. În Anglia suntem listați în clinici de estetică și clinici de dermatologie. Ne dorim să ajungem la Harods și sperăm să fim anul viitor la Harods și în cele mai prestigioase locuri, astfel încât fiecare român din țară asta să se mândrească că există calitate și competență și în România', a adăugat Cristina Bâtlan.

Ce se întâmplă cu afacerile de la Imperiul Leilor în care a investit

Pe lângă afacerile ei, pornite din propria inițiativă, Cristina Bâtlan mai activează în numeroase domenii, asta după ce a acceptat să fie investitor prin emisiunea Imperiul Leilor. E de la sine înțeles că toate aceste afaceri îi răpesc timpul în cea mai mare parte, mai ales că sunt diferite și trebuie să se implice personal.

Timp nu am deloc, pentru că am investit foarte mult, de la peleți la skincare, la ondulator de păr fără căldură. Și toate afacerile astea pe care chiar dacă le-ai preluat acum 2 ani sau 3 ani, par că sunt foarte simple, nicio afacere, indiferent că e mică sau mare, nu este simplă, pentru că cel alături de care ai intrat în business are nevoie de susținerea ta și de prezența ta măcar din când în când acolo. Și acest din când în când înseamnă tot timpul meu.

Imediat o să mergem la Târgu Jiu și eu și Wargha Enayati, pentru că în sfârșit vom lansa noua fabrică de peleți, care a durat o veșnicie construirea ei. Echipamentele sunt super specializate, sunt echipamente foarte mari, care au avut nevoie de construcții speciale ca să poată fi amplasate. Și mai am lucruri foarte grele de pus în piață și care au nevoie de mine. Deci de la energie solară, peleți, ondulator de păr fără căldură, brânzeturi, miere am avut toate tipurile de investiții la Imperiul Leilor. De unele mă ocup îndeaproape, pe altele nici nu le-am început încă', a continuat ea.

Sursă foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton