Alessandra Stoicescu, la volanul unei mașini de 200.000 de euro. Cum arată bijuteria pe patru roți

 Oana Pantazi
.

Să aibă o mașină de colecție este visul oricărui împătimit al volanului, însă puțini sunt cei care reușesc măcar să privească din afară un autovehicul de lux… Alessandra Stoicescu nu doar că a avut ocazia să admire o astfel de bijuterie, ci s-a și plimbat la volanul unei mașini de 200.000 de euro…

 

Cunoscuta prezentatoare de televiziune Alessandra Stoicescu a avut recent nesperata ocazie de a conduce una dintre cele mai prețioase mașini de colecție ale lui Ion Țiriac, în timpul unui interviu exclusiv pe care l-a făcut pentru Antena 1. Pasionații de automobile știu că posesorii unor astfel de bijuterii au un adevărat cult pentru mașinile lor și nici celebrul fost tenismen Ion Țiriac nu face excepție.

Puțini sunt cei care nu au auzit vreodată despre fabuloasa colecție de mașini pe care o deține acesta, compusă din nu mai puțin de 400 de piese de excepție, așadar pentru Sandra nu a fost o surpriză că Ion Țiriac a venit la interviu cu un superb Chrysler New Yorker, fabricat în 1960, în doar 500 de exemplare, mașină care acum valorează 200.000 de euro. Surpriza a venit abia atunci când Ion Țiriac a invitat-o să se urce la volanul bijuteriei de culoare turcoaz, tapițată cu piele de aceeași culoare.

Iar când spunem sentimentală ne gândim, fără doar și poate, la pasiunea lui pentru mașini a lui Ion Țiriac, omul de afaceri fiind cel mai mare colecționar de mașini din Europa, deținând un muzeu unde pot fi văzute aceste exemplare rare. Țiriac Collection reunește exponate de epocă fabricate începând cu anul 1899 și este singura colecție din lume cu cele 6 Rolls Royce Phantom produse până în anul 1972, precum și cu exemplare care au aparținut unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone, celebrul pilot de Formula 1. Dacă ne gândim că unul dintre cele mai faimoase personaje ale filmelor de acțiune, James Bond, a condus și un Rolls Royce Phantom, senzația de a te afla la volanul unei astfel de bijuterii nu poate fi decât una copleșitoare. Poate vom afla totuși cândva de la Alessandra Stoicescu cum e să conduci o mașină atât de scumpă și cu o istorie fabuloasă…

 

Alessandra Stoicescu a condus un Rolls Royce Phantom, în valoare de 200.000 de euro, din colecția lui Ion Țiriac.Alessandra Stoicescu a condus un Rolls Royce Phantom, în valoare de 200.000 de euro, din colecția lui Ion Țiriac.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton