Alessandra Stoicescu, mândră de burtica de gravidă! Cum arată vedeta în al doilea trimestru de sarcină

 Oana Pantazi
.

Pe 1 martie, Alessandra Stoicescu își surprindea fanii cu vestea că este însărcinată, urmând să dea naștere primului ei copil la 43 de ani! Acum, aflată în al doilea trimestru de sarcină, vedeta se mândrește cu burtica ei de gravidă, deja vizibilă. Iată cum arată viitoarea mămică!

În prima zi a primăverii, Alessandra Stoicescu își anunța sarcina pe contul său de Instagram, prin intermediul unei postări emoționante, luându-și fanii prin surpindere, deoarece aceștia își cam luaseră gândul, dat fiind că vedeta Antenei 1 urmează să împlinească 43 de ani pe 28 aprilie… Acum cinci ani, într-un interviu, Alessandra spunea că ea și soțul ei, Sergiu Constantinescu, își doresc un copil, dar că  încă nu se grăbesc și, într-adevăr, a durat ceva până ce fanii ei au primit vestea cea mare…

Alessandra Stoicescu va deveni mămică la 43 de ani

„Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu'. Și iată că voința Celui de Sus a fost ca Alessandra să devină mamă abia la 43 de ani.

Din fericire, totul a decurs perfect, iar acum Alessandra, care a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, este foarte mândră de burtica ei de gravidă și așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască fetița. Recent, vedeta s-a pozat într-o pauză, în studioul de filmare, iar instantaneul este cât se poate de sugestiv. Alessandra, care s-a rotunjit vizibil, zâmbește fericită, în timp ce își ține mâna protector pe burtică (gest specific femeilor însărcinate). Trebuie să recunoaștem că maternitatea îi priește, fiindcă vedeta arată mai bine ca niciodată!

Alessandra Stoicescu, în 2001Alessandra Stoicescu, în 2001

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton