Alessandra Stoicescu a zburat în Mykonos, cu avionul pilotat de Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q. Fetița ei a a avut voie în cabină

 Miniosu Alexandra
.

Alessandra Stoicescu și familia ei au zburat în Mykonos, cu avionul pilotat de Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q. Îndrăgitul artist a devenit între timp pilot și e îndrăgostit de noua lui mare pasiune. Deși are doar trei ani, fiica știristei, Sara, a avut voie în cabină, la aterizare. Întregul moment a fost imortalizat printr-o imagine de colecție, chiar de pe pistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alessandra Stoicescu și familia ei a zburat în Mykonos, cu avionul pilotat de Mihai Sturzu, fost membru al trupei Hi-Q. Știrista nu a fost singură, ci însoțită de soțul ei, Sergiu Constantinescu, și fiica lor, Sara. Aceștia au plecat împreună într-o vacanță de vis, în Grecia. Deși are doar 3 ani, micuța a avut voie în cabină.

alessandra-stoicescu-1alessandra-stoicescu-1

Alessandra Stoicescu se bucură de vară pe meleagurile elene. Ea, soțul ei, Sergiu Constantinescu, și fiica lor, Sara, au plecat în vacanță în Grecia, cu avionul. Pilotul care s-a aflat la manșa aeronavei a fost chiar Mihai Sturzu, cunoscut ca fost membru al formației Hi-Q. Atât el, cât și prezentatoarea de la Antena 1, s-au bucurat de întâlnire.

Citește și: Ce spune Alessandra Stoicescu despre al doilea copil, la 46 de ani:”Ca o minune…”

Citește și: De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator.A fost înlocuită de un bărbat

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman:”Doctorii ne-au spus că a avut un înger și…”

Citește și: Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!12 vedete luptă pentru premiul cel mare

Alessandra Stoicescu a zburat în Mykonos, cu avionul pilotat de Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q

Duminică, 7 august, încă de la prima oră a dimineții, cei trei au ajuns în aeroport, fiind pregătiți de vacanța din Grecia. Prezentatoarea de la Antena 1 a purtat o conversație cu fiica ei, Sara, în vârstă de 3 ani. Știrista a decis să o distribuie și pe rețelele de socializare, iar, cu această ocazie, au dezvăluit și destinația aleasă pentru câteva zile bune de relaxare.

„Alessandra Stoicescu: Unde mergem, iubito? Unde mergem?

Sara: În vacanță!

Alessandra Stoicescu: Și unde mergem în vacanță? Mai știi?

Sara: În Grecia!

Alessandra Stoicescu: Da, în Grecia, la mare', au discutat Alessandra Stoicescu și fiica ei, Sara, care avea suzeta în gură.

Fetița ei a a avut voie în cabină

Alessandra Stoicescu și familia ei s-au urcat mai apoi în avion pentru a zbura către Mykonos, Grecia. Acesta a fost pilotat de către Mihai Sturzu. Artistul, cunoscut ca fostul membru al trupei Hi-Q, a făcut o fotografie cu ei chiar pe pistă. Acesta le-a dat voie știristei și fiicei ei, Sara, să urce în cabină, loc în care au făcut și o poză.

Cum a devenit Mihai Sturzu pilot

Mihai Sturzu are o carieră cu care se poate mândri oriunde în lume. De-a lungul timpului, acesta a trecut de la muzică la politică, iar, ulterior, a ajuns la aviație.

După 18 ani în care a făcut furori cu trupa HI-Q, Mihai Sturzu a decis să intre în politică, la îndemnul lui Victor Ponta. O perioadă, el a activat ca parlamentar PSD.

Acum 6 ani, însă, Mihai Sturzu a decis să părăsească scena politică, pentru un vis pe care-l avea încă din copilărie: să devină pilot. Din anul 2017, el e pilot și a acumulat deja mai bine de 2.000 de ore de zbor.

„Sincer, acum, uitându-mă în urmă, aș fi putut să fac și lucruri mai bune cu viața mea', a spus Mihai Sturzu, deși mărturisește că a fost o experiență care l-a maturizat. „Mă consumam enorm, acum nu mai citesc nici măcar știrile', adaugă fostul parlamentar PSD.

Potrivit Libertatea, nici de muzică nu îi mai e dor acum, pentru că noua lui carieră, cea de pilot, îi aduce mari satisfacții.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton