Alessandro Lusito de la MasterChef a venit în România pentru a scăpa de mafia italiană: „Au tras cu focuri de armă. Tata s-a trezit fără întreprindere și...” / EXCLUSIV

 Ifrim Georgiana
.

Emisiunea MasterChef aduce și în această seară povești de viață inedite. Originar din Italia, Alessandro Lusito își va testa abilitățile culinare și va povesti cum s-a refugiat în România, pentru a scăpa de amenințările unei grupări mafiote. Este stabilit la noi în țară din 2006, urmându-l pe tatăl său, și aici a cunoscut-o pe mama fiicelor sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Noul sezon al emisiunii MasterChef a debutat pe 10 septembrie, la Pro TV. Juriul este format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, iar Gina Pistol are rolul de gazdă. Show-ul promite povești de viață spectaculoase, rețete inovatoare și momente pline de emoție, oferind telespectatorilor o călătorie culinară captivantă.

mas9mas9

Citește și: Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef: „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

Citește și: MasterChef România 10 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Anunțul făcut de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Este unul singur, atenție…' / Un concurent a gătit pietre

Citește și: Carmen de la Sălciua recunoște că ea și-a dorit divorțul de Culiță Sterp: „El mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu mai…'

Citește și: Cum arată Adrian Văncică după ce a slăbit 23 de kilograme: „Frigiderul e Dumnezeu. Adică ăla e dușmanul numărul 1″

Povestea lui Alessandro Lusito de la MasterChef. S-a refugiat în Romînia din cauza mafiei italiene

Alessandro Lusito are 33 de ani, este născut în sudul Italiei, la Brindisi (Puglia) și are o poveste de viață demnă de scenariul unui film. De profesie este arhitect, dar pasiunea pentru gastronomie l-a determinat să se înscrie la MasterChef. Telespectatorii au ocazia să-i descopere parcursul impresionant în ediția din această seară.

Concurentul a venit în România în anul 2006, după ce tatăl său a trecut printr-un conflict cu mafia din sudul Italiei. Acesta a deținut o companie de succes, astfel că, în 1992, a intrat în vizorul unei grupări mafiote, care i-a cerut taxă de protecție pentru a-și putea continua activitatea. Refuzând să mai urmeze regulile impuse, tatăl lui Alessandro a început să primească amenințări dintre cele mai grave. Acestea s-au concretizat, culminând cu distrugerea completă a clădirii companiei sale.

„Mi-au zburat în aer toată clădirea', va relata tatăl concurentului.

Familia lui Alessandro a fost amenințată de mafia italiană: „Tata s-a trezit fără întreprindere'

Alessandro le va povesti chefilor cum s-au desfășurat evenimentele demne de filme de acțiune.

„Mai întâi au tras cu focuri de armă, iar după ce au făcut acest lucru, tata s-a trezit fără întreprindere și a trebuit să își regăsească locul în viață', dezvăluie acesta.

Pentru a scăpa de amenințările mafiei, tatăl concurentului a decis să se refugieze în România, fiind urmat și de familie. Alessandro a întâlnit-o aici pe partenera lui de viață și au construit împreună o familie, având două fiice.

Alessandro aduce în fața chefilor un preparat italian

Preparatul său, lasagna din crespelle, îi va da emoții lui chef Cătălin Scărlătescu, care este cunoscut pentru antipatia pe care o are față de clătite.

„Visez să vă fac clătite de prima dată când v-am văzut' îi va mărturisi Alessandro chefului.

„Vezi că aici mafia gastronomică e cu ochii pe tine!', îl va avertiza Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Comunicat & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton