Alex Bodi are o nouă iubită și s-au fotografiat în ipostaze fierbinți, complet dezbrăcați. După despărțire, Ema Uta a plecat într-o vacanță

 Ifrim Georgiana
.

La o lună de la despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi are o nouă iubită alături de care s-a afișat în ipostaze incendiare. O imagine postată pe contul său de socializare îi surprinde în pat, complet dezbrăcați și într-o atmosferă destul de intimă. În timp ce afaceristul pare să-și fi refăcut viața amoroasă, fosta lui logodnică a plecat în vacanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La sfârșitul lui iunie, Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit definitiv, deși se logodiseră de puțin timp și aveau planuri de căsătorie. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, make-up artista a făcut, printre altele, câteva dezvăluiri din culisele poveștii de dragoste cu afaceristul. Relația lor a trecut-o la „dezamăgiri' și a dat de înțeles că nu ar afectat-o separarea. Declarațiile acesteia nu au fost pe placul fostului logodnic, acuzând-o că nu a știut să-l aprecieze.

whatsapp-image-2024-07-24-at-14.08.59whatsapp-image-2024-07-24-at-14.08.59

Citește și: Alex Bodi răbufnește după ce Ema Uta a trecut relația lor la „dezamăgiri'. Ce acuzații îi aduce: „Visăm la perfecțiune în relație și avem aspirații…'

Citește și: Cum a trecut Ema Uta peste despărțirea de Alex Bodi și cine i-a fost alături: 'Nu mai e ca pe vremuri, nu mai plânge nimeni în pernă. Sunt în gardă tot timpul. M-a învățat să…' / Ce spune despre copii

Citește și: Andrei Versace, înmormântat alături de bunicii lui! Influencerul e condus pe ultimul drum de familie și prieteni / Cum a apărut tatăl lui la Biserică

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Alex Bodi are o nouă iubită și s-au pozat dezbrăcați în pat

După atacul la adresa Emei Uta, Alex Bodi s-a afișat cu noua iubită. Pe rețelele de socializare, afaceristul a publicat o fotografie cu cea mai recentă cucerire, o brunetă cu forme apetisante. Cei doi apar într-o ipostază foarte îndrăzneață, complet dezbrăcați și întinși în pat.

Afaceristul a avut grijă să surprindă și chipul noii sale iubite. Tânăra stă întinsă pe o parte, iar lumina ambientală îi scoate în evidență silueta suplă. O altă fotografie o surprinde în toată splendoarea, întinsă pe spate și cu sânii la vedere.

În timp ce Alex Bodi pare preocupat să-și refacă viața amoroasă, Ema Uta a plecat într-o vacanță. În mediul online, fosta lui logodnică a postat mai multe fotografii în costum de baie, de la piscină.

De ce s-au despărțit Ema Uta și Alex Bodi

După despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi a declarat că între ei a existat o luptă de orgolii, de aceea nu au putut continua relația.

„Încăpățânarea noastră, orgoliul, ego-ul ăsta prostesc ne-au ținut departe, plus niște interpretări. Eu plecasem într-o parte, ea în alta, eu crezusem total altceva și până la urmă, dacă e ceva să fie, o să fie și se găsește o cale. În iulie făceam trei ani. Am stat despărțiți două luni și a mai fost anul trecut o lună. Nu au fost certuri, nu există certuri, toată lumea se gândește că ea în lumea ei are și ea un temperament, că instruiește o grămadă de fete în businessul ei, că trebuie să își impună și ea punctul de vedere, n-ai cum să fii un lider dacă nu ai un pic de autoritate, dar nu e femeia cu care să te cerți', declara Alex Bodi, în podcastul misto by Bursucu.

Ema Uta: „Nu mai plânge nimeni în pernă'

De cealaltă parte, Ema Uta a mărturisit că dezamăgirile trăite până acum, pe plan personal și în dragoste, au ajutat-o să rămână cu picioarele pe pământ. După despărțirea recentă de Alex Bodi, make-up a acordat mai multă atenție laturii spirituale și propriilor obiective.

„Nu te bucura prea mult atunci când ești pe nori pentru că poți să cazi foarte puternic. Și bineînțeles, dezamăgirile. Consider că dezamăgirile aduc beneficii. Mie, cel puțin, mi-a adus beneficii. Ba chiar poate o să ți se pară puțin ciudat, parcă pentru mine a fost o provocare. La câte dezamăgiri mai pot să mai duc și câte lecții pot să mai învăț? (…)

În primul rând, e ok să avem dezamăgiri din cauza relațiilor, pentru că îți fac cunoștință cu realitatea, de fapt, să-ți cunoști prietenii, partenerii de viață, parteneri de afaceri, m-au ajutat să-mi definesc prioritățile în viață și, cumva, să-mi conturez personalitatea.

Dezamăgirea pentru mine… pe mine m-a ajutat să mă rog. M-a învățat să mă rog. M-a învățat să mă îndrept către Dumnezeu mai mult. M-a învățat să mă rog să fiu mai puternică. Poate că înainte nu știam să mă rog la Dumnezeu cum trebuie.

Dar dezamăgirile în viață și momentele grele te fac să înveți să te rogi la Dumnezeu. (…) N-am înțeles niciodată mesajele… Primeam, de exemplu, mesaje de compătimire: „ești ok?’, „săraca…’. Sunt ok, suntem în 2024, hai puțin să ne revenim, că nu mai plângem în pernă. Nu mai plânge nimeni în pernă', a spus ea în podcastul Ilincăi Vandici.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton