Alex Bodi, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta: „E prima dată când am făcut asta că am simțit”. Ce spune despre contractul prenupțial

 Ifrim Georgiana
.

Cu doar câteva zile în urmă, Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, într-un cadru romantic, de poveste. Proaspăt logodit și întors din Maldive, afaceristul a acceptat invitația lui Bursucu pentru o discuție, în podcastul pe care îl găzduiește, și a descris peripețiile prin care a trecut în vacanță. Contractul prenupțial a mai fost unul dintre subiectele abordate, dat fiind că Alex Bodi și celebra make-up artistă se pregătesc de nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși relația lor a fost marcată de o serie de împăcări și despărțiri, Alex Bodi și Ema Uta s-au logodit, în timpul unei vacanțe în Maldive. Afaceristul s-a ocupat în detaliu de logodnă, dar recunoaște că i-au ieșit în cale multe obstacole, care puteau ruina fericitul eveniment. Cei doi se pregătesc de nuntă și au discutat deja unele aspecte ale vieții în doi, între care și contractul prenupțial.

bo15bo15

Citește și: Cum arată Ema Uta nemachiată, după intervențiile și operațiile estetice. Logodnica lui Alex Bodi s-a afișat complet naturală și fără filtre de înfrumusețare

Citește și: Cum arată inelul de logodnă cu care Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bijuteria are multe diamante

Citește și: Cum arată noul apartament pe care și l-a cumpărat Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului de Alex Militaru. Are patru camere, trei băi și un balcon mare

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Zanni și TJ Miles, atac dur către Andrei Ciobanu, după ce a revenit în competiție: „Chiar ne doream să mai scăpăm de șerpi'/ „E genul de câine care mănâncă din orice palmă'

Alex Bodi, atac subtile la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta

Alex Bodi și-a propus s-o surprindă pe Ema Uta cu o cerere în căsătorie inedită. Ajunși în Maldive, afaceristul și-a dat seama că a uitat inelul de logodnă în România, astfel că i-a cerut unui prieten să-i aducă bijuteria. Ulterior, planul lui Alex Bodi a fost stricat de cei de la resortul unde erau cazați, fiindcă nu i s-a permis să organizeze un joc de artificii. Cu greu a convins-o pe logodnica lui să schimbe cazarea. Alex Bodi a trecut prin două căsnicii eșuate, cu Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, și spune că Ema Uta e prima femeie pe care a simțit cu adevărat să o ceară în căsătorie.

Bursucu: Ai cerut-o în căsătorie pe Ema? Ce îți veni măiculiță?

Alex Bodi: Era cazul, nu?

Bursucu: Da, dar la tine a mai fost momentul, nu e prima oară.

Alex Bodi: E prima dată când am făcut asta pentru că am simțit că trebuie făcut și în decorul respectiv, îmi doream de mult să fac pasul ăsta. Și să zic așa cam îmi doream de mult să fac pasul ăsta.

Bursucu: Ai plănuit toată treaba asta înainte să pleci de acasă sau ți-a venit acolo ideea?

Alex Bodi: Nu pot să zic că am plănuit-o, dar mi-am dorit-o și chiar am vrut să o fac, dar ce crezi, am uitat inelul acasă. A doua zi mi-am dat seama că nu găseam inelul. Am plecat inițial într-un resort și cei de acolo nu erau de acord, adică nu aveau voie, cu focuri de artificii. Și cum să îi explic eu Emei că de fapt trebuie să plecăm o zi, două în alt resort.

Bursucu: Deci tu te-ai dus la un alt resort două zile? Și cum ai mințit-o? Cum de nu s-a prins?

Alex Bodi: Păi i-am spus că e un prieten, că e prietenul meu, că trebuie să ne vedem. Ea nu înțelegea cum poți să părăsești paradisul ăsta pentru partea cealaltă, să mergi, liniște ta. Bine, au fost acolo și niște tensiuni, dar până la urmă a înțeles.

Bursucu: Între voi doi?

Alex Bodi: Da, că nu înțelegea de ce să plecăm noi de aici, pierdem atâția bani dați. Planuri, ea își făcuse în fiecare zi un program, cu spa-uri, cu plaje.

Bursucu: Și după ce ai rezolvat-o cu artificiile ai realizat că nu ai inelul?

Alex Bodi: Nu, inelul dinainte. Dar deja când am stabilit cu artificiile, cu tot, zic: mama nu am inelul la mine. Și acum să caut un prieten să îmi aducă inelul rapid, de pe o zi pe alta, că deja a doua zi trebuia să plecăm la celălalt resort.

Bursucu: Inelul era în România?

Alex Bodi: Da. Și a venit până la urmă un prieten de al meu. Și Ema știa că e un băiat cu care mai am eu niște chestii de IT și i-am zis că e ceva foarte important că avem un call, că trebuie să facem ceva foarte important la o platformă. Și ea iar se gândea: mamă, stă aici pe laptop, pe alea. Orice ziceam era nașpa. Dar a fost ok.

Alex Bodi, despre contractul prenupțial cu Ema Uta

Alex Bodi și Ema Uta nu au de gând să semneze un contract prenupțial, document prin care viitorii soți aleg cum vor fi împărțite bunurile dobândite în timpul căsniciei.  

Bursucu: Faci act din ăla înainte de căsătorie (n.r. contract prenupțial)?

Alex Bodi: Nu, din ală fac numai bogătanii, frate.

Burusuc: Deci nu faci. Și după dacă o să zică vreau și eu, când vă certați, uite mașina aia, că ai luat-o când eram căsătoriți.

Alex Bodi: Nu mai iau. Gata mi-am făcut plinul, acum ne bucurăm de ele. Doar benzină de acum.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton