Alex Bodi conduce o mașină de aproape un milion de euro, dar spune că banii nu l-au schimbat: „Mâine pot să nu îi mai am. Contează să fii om”. Ce spune fostul soț al Biancăi Drăgușanu despre cumpenele din viața lui

 Ifrim Georgiana
.

Alex Bodi are o avere impresionantă și un stil de viață pe măsură, printre bunurile deținute de el numărându-se un avion și mai mulți bolizi de lux. Deși se bucură de succes și are milioane de euro în conturi, afaceristul nu a uitat de unde a plecat și spune că tratează cu respect toți oamenii pe care îi întâlnește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Alex Bodi s-a născut într-o familie modestă și primii bani i-a câștigat lucrând pe un șantier și jucând fotbal. În prezent, afaceristul deține afaceri în domeniul imobiliar și câștigă milioane de euro. Are mai multe proprietăți impresionante, un avion privat, dar și bolizi de lux. El este cunoscut și datorită căsniciei cu Bianca Drăgușanu, de care a divorțat în 2020.

ll8ll8

Citește și: Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu, fosta lui soție: „Imaginea mea a fost stricată. Nu vreau să fac rău, nu trăiesc în trecut, dar…' / Vedeta l-a acuzat public că a bătut-o

Citește și: Alex Bodi, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta: „E prima dată când am făcut asta că am simțit'. Ce spune despre contractul prenupțial

Citește și: Magdalena Chihaia, primele declarații după ce Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie, la Veneția: „M-a șocat, m-a impresionat, m-a luat așa cu totul. După ce am spus DA…”

Citește și: Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan. În trecut, el a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool

Alex Bodi conduce o mașină de aproape un milion de euro, dar spune că banii nu l-au schimbat

În ciuda aparențelor, Alex Bodi spune că este modest și nu se crede superior celorlalți datorită averii sale. Afaceristul și-a ținut prietenii aproape și nu a uitat niciodată de unde a plecat. Pentru el, respectul este un principiu fundamental, de aceea tratează la fel toți oamenii pe care îi întâlnește.

„Indiferent unde mă aflu acum, n-am uitat niciodată și sunt conștient de anumite schimbări, dar eu tratez oamenii în continuare la fel. Am prieteni de 30 de ani, de 25 de ani, mențin prietenii, știu să fiu același om începând cu băiatul care parchează mașina, chelnerul, o persoană importantă, întotdeauna în viață cel mai important este respectul. Sunt foarte conștient că banii nu sunt totul în viață. Pot să îi am, mâine pot să nu îi mai am. Peste 10 ani pot avea de cinci ori mai mulți bani decât am acum, dar contează să fii om, asta e o chestie foarte importantǎ pentru mine', a spus afaceristul în podcastul lui ZED SLY.

Alex Bodi duce un stil de viață la care unii nici măcar nu visează. Cea mai scumpă mașină din colecția sa constă aproape un milion de euro, fiind vorba de un exemplar rar.

„Cea mai scumpă sincer cred că ea asta am dat pe undeva la 900.000 $. (…) Vorbim de 001 din 250 de exemplare, la fel si culoarea, specială', a mai spus el.

„Am avut trei cumpene foarte puternice'

Deși întruchipează imaginea unui om de succes, Alex Bodi spune că a trecut, la rândul său, prin mari cumpene în viață. Experiențele grele nu l-au destabilizat, de aceea crede că forța psihică este cel mai mare atuu al său.

„Eu sunt omul provocărilor, dar provocări personale. Adică eu îmi impun anumite limite și anumite targeturi și am momente când zi și noapte nu mă las până nu duc acel ceva la bun sfârșit.(…) Am avut trei cumpene foarte puternice. (…) M-au ajutat enorm și o chestie cu care pot să mă mândresc: forța mea psihică', a mai spus el.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton