Alex Bodi, din carantină, direct la mare, alături de Bianca Drăgușanu! Au sărbătorit ieșirea din "arest" în stil mare, cu cea mai scumpă șampanie

.

Pentru Alex Bodi, calvarul carantinei, în care se afla de pe 23 iunie, a luat sfârșit! Drept urmare, omul de afaceri a decis să marcheze momentul în stil mare, alături de fosta soție și actuala iubită, Bianca Drăgușanu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a trecut recent prin momente dificile, omul de afaceri fiind plasat în carantină instituționalizată de pe data de 23 iunie, ziua în care Poliția l-a prins circulînd cu viteză, deși ar fi ftrebuit să se afle în izolare la domiciliu. Cei 50 de km în plus cu care l-a surprins aparatul radar, l-au costat pe omul de afaceri nu doar o amendă, ci și privarea de libertate la vremea respectivă…


Citește și: Ce mult a crescut Petru, fiul Andreei Berecleanu! La 15 ani, e mai înalt cu un cap decât mama lui

Distracție în club, caravane de șampanie…

Iată însă că perioada de carantinare a luat sfârșit și Alex Bodi a marcat momentul în stil mare, evadând imediat la mare, alături de Bianca Drăgușanu, unde și-a scos din plin pârleala pentru perioada în care a fost obligat să stea în carantină. Weekendul care tocmai a trecut l-a găsit pe afacerist pe litoral, însoțit nu doar de Bianca, ci și de fetițele lor, alături de care s-au distrat de minunte pe plajă.


Seara însă, Alex Bodi și Bianca s-au distrat în stil mare, cu prietenii, în NUBA, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral. Omul de afaceri nu s-a zgârcit deloc, pentru că eliberarea din „arest' trebuia sărbătorită cum se cuvine, așadar la masa lor a apărut imediat o caravană cu mai mult de 10 sticle de șampanie Dom Perignon, una dintre cele mai scumpe licori. Cât despre distracție, aceasta a fost, evident, la cote maxime, după cum s-a putut remarca și din InstaStory-urile postate de omul de afaceri pe Instagram.


Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale'. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV


Din nou împreună, dar în alte condiții?

După ultima împăcare, Bianca pare să fi schimbat puțin strategia în relația cu Alex Bodi, iar asta reiese și în postările sugestive de pe Instagram ale blondinei, care, probabil nu a trecut prea ușor peste escapada lui cu Daria Radionova, chiar dacă fostul ei soț i-a făcut cadou un ceas de 35.000 de euro.

În ceea ce privește relația dintre cei doi, se pare că Alex Bodi nu ar mai avea niciun cuvânt de spus atunci când vine vorba despre deciiziile Biancăi, cel puțin asta ar reieși dintr-un story cu subînțeles.


„– Iubitule, diseară ies în oraș cu fetele.

– Diseară nu pleci nicăieri!

– Eu doar îți spun, nu-ți cer voie', e textul ce apare într-un mesaj postat de Bianca Drăgușanu, alături de o imagine sugestivă, cu un leu și o leoaică purtând o discuție.

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit de ce e singură, la 73 de ani: „Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat!'

Foto: Instagram