Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Ema Uta, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat: „Se victimizează și…”

.

Alex Bodi a transmis un mesaj cu subînțeles pentru Ema Uta, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Afaceristul și make-up artistul și-au spus „adio' definitiv se pare, după o relație de peste trei ani, presărată cu mai multe împăcări și despărțiri. Ea a fost văzută, recent, alături de un alt bărbat, fapt ce nu l-a lăsat pe fostul iubit fără reacție. Iată ce i-a transmis!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


În urmă cu câteva luni, Ema Uta și Alex Bodi păreau un cuplu extrem de fericit. Omul de afaceri o cerea atunci în căsătorie și mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți. Relația lor a ajuns, însă, la final și se pare că despărțirea lor e una definitivă. Ea a fost surprinsă, de curând, în compania unui alt bărbat, iar Alex Bodi i-a transmis un mesaj dur, cu subînțeles, pe Internet.

Citește și: Claudia Iosif, alias Babs și Ema Uta s-au certat. Din ce motiv nu mai vorbesc cele două, deși erau de nedespărțit: „Nu e cazul, nu e treaba mea’


Citește și: „Nu a fost vorba despre niciun șantaj, nu mă ține sau nu m-a amenințat nimeni, ea sub nicio formă. Nu m-a sunat niciun bărbat să…'. Alex Bodi, adevărul după ce s-a spus că Ema Uta îl dă în judecată pentru defăimare

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul belgian, Darcy Troch! Motivele rupturii: „Lucrurile au început să se răcească, au apărut tot felul de certuri…’

Citește și: Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț: „Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi'. Ce s-a întâmplat cu pantofii și rochia de mireasă purtate de Iulia Albu la nuntă


Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Ema Uta, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat

În urmă cu scurt timp, Alex Bodi a postat un mesaj tăios pe rețelele de socializare, ce pare că îi este adresat fostei sale iubite, Ema Uta. Acesta a susținut că unii oameni au „talentul’ de a distruge tot ce au construit în ani buni, în doar o clipă.


„Unele persoane au capacitatea de a construi ceva frumos în mulți ani și „talentul’ să distrugă tot în câteva luni, iar după se victimizează și dau vina pe altcineva… iar alții cu un trecut tumultuos au forța să își construiască un viitor strălucit și sunt mândri că au reușit singuri! Pace și iubire’, este mesajul postat de Alex Bodi.

Ema Ută, reacție dură către Alex Bodi

Și Ema Uta a avut o reacție în mediul online, după despărțirea de Alex Bodi. Aceasta l-a atacat, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat.


„Observ că se dorește să mi se facă rău în continuare pentru că am îndrăznit să îmi văd de viața mea și să nu mă întorc.

(…) Nu este în regulă să închid ochii la un „joc de culise menit să încerce să distrugă ce am realizat singură, să îmi afecteze meseria și ușor, ușor să „influențeze negativ imaginea mea care până acum trei ani era lipsită de dramă, lipsită de cuvinte precum „contre, manevră, băutură, fosta / fostul, milionarul, droguri (mi se pare absurd și jenant să menționez acest lucru, dar sunt nevoită să o fac din cauza circumstanțelor. Nu am consumat droguri niciodată și o pot demonstra oricând, la orice oră în timp real / live la orice clinică)’, a scris Ema Uta pe Instagram.


Și a continuat: „Dacă intenționez să cunosc pe cineva (pentru că am tot dreptul să fac asta, nu mai sunt într-o relație de trei luni) se apelează la diverse presiuni precum vorba bună sau nu + tactici pentru a părea că eu, de fapt, mă „folosesc de x pentru a crea o gelozie cuiva.


Dacă eu ies și cunosc pe cineva, nu am voie? E interzis? Este perfect normal. Când „împachetezi situația și o prezinți eronat, prin folosirea unor cuvinte cheie în articole sau postări în social media cu scopul de a pune la îndoială moralitatea mea și de a mă denigra, atât pe mine, cât și pe cine e lângă mine’.

Sursă foto: Instagram