Alex Bodi, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Ema Uta s-au despărțit: „Am aflat și eu că aș fi fost părăsit înainte de nuntă. Ne vedem fiecare de viața noastră și...”

 Calin Maria Bianca
.

Alex Bodi, reacție după ce s-a zvonit că el și Ema Uta s-au despărțit. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de mai mulți ani, Alex Bodi și Ema Uta formează un cuplu. Ce-i drept, relația lor a fost de-a lungul timpului una destul de mult încercată, asta fiindcă la mijloc au existat mai multe despărțiri și împăcări. După ultima ceartă însă, afaceristul a declarat că și-au rezolvat problemele și au în plan să se căsătorească. Recent, mai multe detalii au lăsat de înțeles că s-au despărțit. Ce spun cei doi despre aceste zvonuri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi are un trecut amoros destul de tumultuos, însă de când este cu Ema Uta, este vizibil un bărbat fericit și împlinit. În urmă cu câteva luni declara că își dorește un copil alături de ea, iar totodată și să devină soț și soție în mod oficial. Totuși, în ciuda acestor lucruri, fanii au observat de câteva zile că pozele împreună au fost înlocuite cu cele singure, dar și că nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat, zvonurile nu au întârziat să apară.

alex-bodi-ea-utaalex-bodi-ea-uta

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta se căsătoresc: „Ne-am rezolvat toate problemele”

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Vedeta a dansat provocator chiar în fața foștilor ei parteneri

Citește și: Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „O să am mai multe rochii de mireasă. Vreau foarte tare să mă căsătoresc'. Cei doi vor face pasul cel mare anul viitor / EXCLUSIV

Citește și: Mike recunoaște că este cel mai mare critic al Iuliei Albu: „Sunt cam aspru, probabil pentru că eu o văd…”. S-au certat de mai multe ori la America Express

Alex Bodi, reacție după ce s-a zvonit că el și Ema Uta s-au despărțit

Alex Bodi nu a vrut să lase loc de interpretări și a explicat că nu știe ce s-a scris în presă, însă nici că el și Ema Uta s-au despărțit. Totuși, a ales să fie reținut și nu a spus clar ce se întâmplă în viața lor, ci doar că toată lumea este fericită și trăiesc așa cum își doresc. În continuare însă, la o simplă privire pe conturile lor de socializare, se poate observa nu doar că nu se urmăresc, ci și că au șters pozele în care erau împreună din vacanțe sau diferite locații.

Nu știu ce s-a scris în primul rând, am aflat și eu de câteva minute că aș fi fost părăsit înainte de nuntă. Da, am o nuntă mâine la Suceava, de aia sunt aici, acum dacă știu alții mai bine decât mine, lăsăm lucrurile așa. Important că e toată lumea bine și fericită, asta contează cel mai mult, restul nu contează deloc. Lăsăm așa, nu dăm declarații, ne vedem fiecare de viața noastră, trăim frumos și fericiți și să fie bine pentru toată lumea', a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru Star Magazin, conform SpyNews.

Nici reacția Emei Uta nu a întârziat să apară. La fel ca și Alex Bodi, a fost reținută în a spune clar ce se întâmplă în viața lor, însă a vorbit despre ceea ce apare în presa și o deranjează, mai ales că nu se cunoaște adevărul.

„Nu este adevărat nimic referitor la „Ce nu a mai putut suporta!' (…) Vreau să se înțeleagă că o să dezmint de fiecare dată când mi se pun vorbe în gură (…), urăsc nedreptatea și îmi e rușine (…) Cuvântul meu e cuvântul meu și adevărul nu îl poate contesta nimeni', a spus Ema Uta, pe Instagram.

Alex Bodi și Ema Uta vor să se căsătorească

Momentan relația lor este pusă sub semnul întrebării, însă nu putem uita că în urmă cu câteva luni, Alex Bodi declara că el și Ema Uta trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După mai multe despărțiri și motive care au stat la mijloc, afaceristul a dat de înțeles pe atunci că și-au rezolvat problemele și sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Mai concret, este vorba despre nuntă și întemeierea unei familii.

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta. Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară. Dar eu da, îmi mai doresc. Momentan, următoarele zece zile vom sta în țară, pentru că Ema are ceva treabă. Vreau să ajung și-n Spania, la fata cea mare’, a precizat, în exclusivitate pentru Cancan, omul de afaceri, în urmă cu câteva luni.

Alex Bodi a mai fost însurat de 2 ori

Când vine vorba despre viața amoroasă a lui Alex Bodi, știm cu toții că este una destul de tumultuoasă. Celebrul afacerist are două fetițe superbe, din două relații diferite. Totodată, a și fost însurat de două ori. Înainte de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a fost căsătorit cu Iulia Sălăgean, alături de care a devenit tatăl celei de-a doua fiice. Afaceristul a devenit pentru prima dată părinte, în urmă cu mai mulți ani, când a avut o relație cu o tânără pe nume Raluca Alexandra, care a adus pe lume o fetiță, Jaqueline, fiica lui cea mare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton