Alex Bodi și noua lui iubită s-au separat în timpul vacanței. Caterina s-a întors în țară, iar afaceristul a rămas în Mykonos, unde se află și Ema Uta

 Ifrim Georgiana
.

Alex Bodi și noua lui iubită, Caterina, par să-și fi separat drumurile, deși relația e oficializată de puțin timp. După câteva zile de distracție în Mykonos, frumoasa șatenă a revenit în România, însă afaceristul își continuă vacanța pe insula milionarilor. Tot acolo se află și fosta lui logodnică, Ema Uta, situație care lasă loc de interpretări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La o lună de la despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi s-a afișat în ipostaze incendiare alături de noua iubită. În imaginile postate recent, afaceristul și noua lui cucerire, Caterina, au apărut complet dezbrăcați și întinși în pat. După ce și-au oficializat relația într-un mod cât se poate se surprinzător, cei doi au plecat să se răsfețe în Mykonos, unde își petrece vacanța și fosta logodnică a Alex Bodi.

noua-iubitanoua-iubita

Citește și: Alex Bodi regretă că a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu, după divorț: „După cinci ani am putut să stăm la aceeași masă. Ea mi-a povestit despre iubirea ei, iar eu…'

Citește și: Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi pentru defăimare: „Singurul motiv pentru care iau atitudine este faptul că îmi este afectată familia”. Cum a recționat omul de afaceri

Citește și: Mioara Velicu împlinește 80 de ani și 60 de carieră: 'La vârsta asta, îmi doresc să fiu sănătoasă…' Ce eveniment grandios pregătește artista / EXCLUSIV

Citește și: Cât de des își vede Ștefan Stan fetițele după divorț. Ele locuiesc cu mama lor în Germania: „E greu să stai zile sau săptămâni fără copii, niciodată nu e de ajuns”

Alex Bodi și noua iubită, Caterina, s-au separat în timpul vacanței

Pentru Caterina, noua cucerire a afacerisului, vacanța în Mykonos a luat sfârșit. Ea a revenit în București, însă Alex Bodi nu a însoțit-o, preferând să-și prelungească zilele de distracție pe insula milionarilor. Decizia lui ar putea avea legătură cu faptul că Ema Uta, fosta lui logodnică, se află în vacanță tot în Grecia, potrivit cancan.ro.

Pe contul său de Instagram, afaceristul a publicat câteva fotografii după ce a rămas singur în Mykonos, arătându-le fanilor preparatele și băuturile fine cu care se delectează. De cealaltă parte, Caterina s-a afișat la un celebru restaurant din București, alături de o prietenă.

Până în acest moment, nu este clar dacă cei doi mai formează un cuplu. N-ar fi exclus ca Alex Bodi să negocieze, cât timp se află singur în Grecia, o împăcare cu Ema Uta, cea pe care a cerut-o în căsătorie lunile trecute.

Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi pentru defăimare

La începutul lunii aprilie, Alex Bodi îngenunchea în fața Emei Uta, în Maldive, și o cerea în căsătorie. Pe atunci, toată lumea credea că relația lor merge din ce în ce mai bine și sunt gata pentru un nou pas în povestea lor de dragoste. Din păcate, drumurile lor s-au despărțit, iar comentariile făcute de fostul logodnic la adresa ai au determinat-o pe Ema Uta să regleze tot acest confict la tribunal, după cum a menționat într-un InstaStory.

„Într-un context juridic, chiar dacă numele unei persoane nu este menționat explicit, se poate considera că este vorba de denigrare sau defăimare dacă persoana în cauză poate fi identificată în detaliile oferite. În România, Codul Civil reglementează protecția onoarei și demnității persoanelor, iar defăimarea poate fi atât civilă, cât și penală în anumite situații.

Defăimarea se referă la comunicarea publică a unor informații false despre o persoană, care îi pot afecta reputația sau imaginea publică. Chiar și în lipsa numelui, dacă informațiile sau detaliile oferite sunt suficient de specifice pentru a permite identificarea persoanei publice și aceste informații sunt de natură să îi prejudicieze reputația, atunci există posiblitatea ca acțiunea să fie considerată defăimare.

Astfel, chiar dacă numele persoanei publice nu este direct menționat, dar detaliile sunt suficient de specifice și acestea duc la identificarea persoanei, iar informațiile sunt de natură denigratoare, aceasta poate fi considerată defăimare și persoana vizată poate avea dreptul să inițieze o acțiune în justiție pentru protejarea reputației’, a scris Ema Uta în Instastory.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton