Bogdan Ioan, fost câștigător la „Vocea României”, a susținut primul concert internațional: „Am crezut că este o glumă” / Cum se împarte între carieră și familie

.

În anul 2018, Bogdan Ioan a fost concurent în emisiunea „Vocea României' și a fost desemnat câștigătorul show-ului de talente. Totodată, artistul a intrat în posesia premiului în valoare de 100.000 de euro și a semnat un contract cu Universal Records. După încheierea show-ului, Bogdan Ioan a continuat să-și consolideze cariera muzicală, iar acum a cunoscut succesul și în străinătate, fiind invitat să cânte pentru publicul din Emiratele Arabe. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Bogdan Ioan a căștigat cel de-al optulea sezon al emisiunii „Vocea României’. Concurentul a reușit să impresioneze o țară întreagă cu talentul său muzical, intepretând piesele „Billie Jean’ (sigur), „I want to spend my lifetime loving you’ (împreună cu Feli) și „În lipsa mea’ (împreună cu Smiley). Cover-ul melodiei lui Michael Jackson a înregistrat un număr record de vizualizări pe Youtube, prestația fiind inclusă în topul global The Voice Top 10 Acts.

După încheierea emisiunii „Vocea României’, Bogdan Ioan și-a început cariera solo și a lansat mai multe melodii, între care „Friday Mood, „If I sau „Trezește-mă. În plan personal, tânărul artist s-a căsătorit cu soția lui, Roxana Mihaela, și a devenit tatăl unei fetițe.


Citește și: Cum arată acum Bogdan Ioan, câștigătorul de la „Vocea României’. E transformat radical

Citește și: Bogdan Ioan, fost câștigător la Vocea României, s-a căsătorit și a devenit tată: „A iubi nu înseamnă gesturi romantice'

Citește și: Gino Iorgulescu a făcut infarct: „Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea'

Citește și: Ce ținută a purtat Catrinel Marlon pe covorul roșu, la Cannes 2023. A avut perucă și a atras toate privirile


Bogdan Ioan, fost câștigător la „Vocea României’, a susținut un concert internațional

Recent, Bogdan Ioan a susținut un concert internațional, în Dubai, și spune că a avut parte de o experiență inedită. Când a primit invitația, fostul câștigător de la „Vocea României’ a crezut că este vorba de o glumă, însă câteva zile mai târziu se urca în avionul care avea să-l ducă în Emiratele Arabe.

„Da, a fost o experiență unică să cânt în fața a 2500 de oameni, pe Coca Cola Arena din Dubai. Cum am ajuns să cânt aici? Chiar este o poveste interesantă pentru că s-a întâmplat totul într-un timp foarte scurt. Miercuri dimineață primesc un mesaj pe instagram de la un băiat pe nume Alex Cocindau în care îmi spunea că duminică urmează să aibă loc un eveniment prin care anunță deschiderea unei școli de IT, o școală a viitorului, „Teach Me Code’ în Dubai și că a dat peste audiția mea de la Vocea României și și-ar dori să particip la acel eveniment, cu piesa respectivă.


Sincer, în primă fază am crezut că este o glumă pentru că suna prea bine pentru a fi adevărat și chiar aveam de gând să vorbesc cu agentul meu să se intereseze un pic dacă este pe bune sau nu, dar până să sun eu, am fost sunat eu de agent care deja vorbise cu el. Zis și făcut, am luat avionul și am ajuns direct la proba de sunet, iar a două zi am avut parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viață mea de artist, cântând în față a 2500 de oameni din toate colțurile lumii și fiind aplaudat la scenă deschisă’, a spus Bogdan Ioan, potrivit ciao.ro.


Cum se împarte Bogdan Ioan între carieră și familie

În 2022, Bogdan Ioan a devenit tată pentru prima oară, atunci când soția lui a dus pe lume o fetiță. Artistul recunoaște că nu îi este ușor să se împartă între familie și carieră, ba chiar s-a văzut nevoit, nu de puține ori, să renunțe la planurile pe care le avea cu fiica și soția lui, din cauza oportunităților profesionale.


„Acesta cred că este lucrul cel mai greu, să poți să te împărți între cele două. Încerc să fiu aproape și de familie, însă de multe ori pot apărea anumite oportunități pe plan profesional și chiar mi s-a întâmplat să amân unele planuri cu familia. Trebuie să faci și sacrificii dacă vrei să reușești într-un domeniu, mai ales în cel muzical, dar cel mai important, cred eu, este ca familia să te înțeleagă și să fie lângă ține pentru că până la urmă toți tragem la aceeași căruță. Nu pot spune că am un program strict neapărat. Oricând se poate schimbă programul, iar eu trebuie să mă adaptez, dar încerc să am totuși un program de care să mă țin în mare parte a timpului. De obicei în weekend încerc să fac un program pentru săptămâna următoare, dar de foarte multe ori se schimbă lucruri și trebuie să le gestionez din mers. Este un mediu dinamic și trebuie să mă adaptez direct’, a adăugat Bogdan Ioan, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook