Alex Bogdan recunoaște că joacă un rol atunci când apare la TV: „Am obosit să fiu un măscărici. În viața de zi cu zi sunt uneori trist, anxios...”

.

Alex Bogdan recunoaște că joacă un rol atunci când apare la TV. Alex Bogdan este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Acesta s-a remarcat prin rolurile jucate în producții celebre, dar și prin personalitatea sa spumoasă. Într-un interviu recent, actorul din „Haita în acțiune' a recunoscut că imaginea pe care a conturat-o la televizor nu prea se aseamănă cu cea din viața de zi cu zi, când îl încearcă și stări de anxietate sau tristețe. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Alex Bogdan recunoaște că joacă un rol atunci când apare la TV. Alex Bogdan are o carieră impresionantă în actorie și ascunde o poveste de viață cu multe încercări și drame. În timp ce mama sa se stingea pe patul de spital, actorul a fost nevoit să continue filmările pentru proiectul în care era implicat și a ajuns să se confrunte cu anxietate și despresie. Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ a făcut o altă dezvăluire neașteptată, și anume că a fost dependent de jocurile de noroc. Vreme de nouă ani, Alex Bogdan nu a putut renunța la acest obicei și a susținut că vizitele în cazinou l-au costat scump.


Recent, Alex Bogdan a reunoscut că intepretează un rol atunci când apare la televizor, căci în viața de zi cu zi este mult mai temperat.

Citește și: Alex Bogdan a fost dependent de jocurile de noroc: ‘E una dintre cele mai nasoale boli. Am pierdut cumulat 150.000 de euro…’

Citește și: Alex Bogdan, primele declarații despre copil și nunta cu logodnica lui, Cătălina: „Căsătoria pentru mine este cea mai frumoasă petrecere. Ne gândim să facem…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cristina Bălan și soțul ei au probleme financiare și se descurcă greu cu trei copii: „Lucrurile nu sunt tocmai roz…'

Citește și: Silviu Purcărete s-a retras, cu scandal, de la premiile UNITER: „Mamiferele bătrîne sînt îndepărtate şi sacrificate…'

Alex Bogdan recunoaște că joacă un rol atunci când apare la TV

Îndrăgitul actor recunoaște că imaginea pe care și-a conturat-o la televizor este cu mult diferită față de cea din viața de zi cu zi. După pierderea mamei lui, Alex Bogdan s-a confruntat cu depresia și anxietate, recunoscând că și astăzi se luptă cu astfel de stări. În ultima perioadă, acesta încearcă să se prezinte publiclui așa cum este, căci, spune el, s-a săturat să fie un „măscărici’.


„Sunt foarte atent cu „spuma’. În viața de zi cu zi sunt uneori trist, anxios, fără chef, alteori sunt în vervă, spontan, depinde foarte mult de starea în care mă găsesc. Dar nu seamănă prea mult imaginea mea de la televizor cu cea obișnuită. Mă activez când e de treabă, când am de făcut un rol sau o apariție televizată, pe care o tratez tot ca pe un rol, atunci când e cazul. În ultima vreme am mai obosit să fiu așa un măscărici și mă axez mai mult pe adevăratul Alex Bogdan, cu tot ce implică el, chiar și cu greșelile pe care le-a făcut. Doamne, vorbesc la persoana a treia despre mine… E grav!’, a spus actorul, potrivit click.ro.


După ce principii își coordonează viața Alex Bogdan

În cadrul aceluiași interviu, Alex Bogdan a enumerat principiile după care ăși ghidează viața. Cunoscutul actor spune că empatizează foarte mult cu cei din jurul lui și este atent să nu rănească prin acțiuni sau vorbe.

„Iubirea și respectul sunt coordonatele majore ale existenței mele pe acest pământ. Și nu vreau să fac rău nimănui. Cred foarte mult în luptele fiecăruia și sunt atent la oameni atunci când interacționez cu ei, ca să nu-i rănesc cumva’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


Ce părere are iubita lui Alex Bogdan despre ideile lui

Alex Bogdan recunoaște că au existat momente când s-a simțit neînțeles, inclusiv de iubita lui, care a privit cu scepticism unele idei.

„Sigur că da, dar nu sunt singurul. Nu sunt special. Și sunt doar momente. Ideile mele până în acest punct nu au fost prea excentrice să fie greu de înțeles. Mă refer la parcursul artistic. Pe plan personal îmi mai spune iubita mea uneori: „Măi, dar ce-o fi în capul ăla al tău?’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook