Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în secret, iar actorul Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, le-a fost naș. Imagini de la cununia civilă

.

Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în secret, iar actorul Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, le-a fost naș. Fericitul eveniment a avut loc miercuri, 19 iunie. Atunci, Alex Bogdan și aleasa inimii lui au rostit cel mai sincer „DA' din viețile lor, în fața ofițerului de la Starea Civilă, după cinci ani de relație. Iată cum s-au îmbrăcat cei doi, dar și nașii lor, la eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit civil într-o zi cu totul și cu totul specială, deoarece atunci a fost și ziua ei de naștere. Evenimentul a avut loc pe data de 19 iunie și s-a desfășurat în mare secret. De asemenea, a fost unul destul de restrâns, participând doar câțiva dintre membrii familiei, câțiva prieteni și apropiații acestora.

alex-bogdan-1alex-bogdan-1

Atât actorul, cât și proaspăta lui soție au ales să se îmbrace lejer în ziua cununiei civile. Alex Bogdan a optat pentru o cămașă albă și pantaloni crem, iar ea o rochie albă, de vară. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

Citește și: Alex Bogdan, primele declaratii despre relația cu Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în timpul studenției: „M-am îndrăgostit… am fost cu ea trei ani de zile”

Citește și: Alex Bogdan recunoaște că joacă un rol atunci când apare la TV: „Am obosit să fiu un măscărici. În viața de zi cu zi sunt uneori trist, anxios…'

Citește și: Zanni, cuvinte dure pentru Iancu Sterp și cei care susțin că nu trebuia să câștige Survivor All Stars: „N-au voie să latre. Trebuie să-i pun în lesă pe toți, să se potolească. Eu sunt hingherul lor. Câinii ăștia…'

Citește și: Emily Burghelea a fost dată afară din apartamentul închiriat în care locuia cu soțul și cei doi copii: „Investisem foarte mult. Ce era să facem? Proprietarul nu a fost de acord…”

Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în secret, iar actorul Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, le-a fost naș

Și nașii lor, actorul Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, și soția lui, Ana Maria, au purtat tot ținute lejere, de vară. El s-a îmbrăcat într-o cămașă închisă la culoare și pantaloni scurți, iar ea o rochie cu bretele și imprimeu, de vară.

Cea care a anunțat căsătoria a fost chiar fericita mireasă. Soția lui Alex Bogdan a publicat în mediul online mai multe imagini de la cununia lor civilă. Cătălina Mihai a precizat faptul că ziua în care s-a măritat a coincis cu ziua ei de naștere, iar data de 19 iunie a devenit acum și mai importantă pentru ea.

La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, casătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce făceam io când am împlinit 27.

Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut, că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni.

Tot anu ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă în sfârșit.) mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!', a transmis soția lui Alex Bogdan pe Instagram.

Alex Bogdan a fost dependent de jocurile de noroc, la 22 de ani

Alex Bogdan a fost dependent de jocurile de noroc. La 22 de ani a intrat pentru prima dată într-un cazinou, iar de atunci, vreme de nouă ani, nu s-a mai putut lăsa de ele. Actorul a făcut confesiunea în podcastul „Vin de-o poveste', găzduit de Radu Țibulcă, și a tras un semnal de alarmă referitor la această dependență. Acesta i-a încurajat pe cei care trec prin această experiență să ceară ajutorul.

Totodată, Alex Bogdan povestea că a vorbit după 5 ani cu mama lui. Ea a fost cea care l-a ajutat să se lase de jocurile de noroc.

Eu am pățit ce a pățit și Augustin Viziru. E o boală… Am fost dependent de jocurile de noroc. Rău! Ești într-un punct în care cazi şi te prinde, pentru că eşti o fire vicioasă, m-a prins chestia aia şi am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Apartamentul.

Mi-a ținut mama mea evidența. Când am avut curajul să îi spun mamei și ea fiind contabilă a pus cap la cap și mi-a zis cât am pierdut. E una dintre cele mai nasoale boli, care nu ține cont de apartenența socială. Cunosc foarte mult colegi care fac asta. Eu am fost 10 ani singur. Eu tot timpul am avut nevoie de iubire și stabilitate, lucruri pe care nu le-am găsit, pentru sunt dificil. M-a prins!

Făceam 5.000 de euro pe lună. Bani, frate! Și stăteam și la cămin. Făceam Mondenii', Cronica Cârcotaşilor', emisiunea Fii pe fază', adică acumulam. Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5.000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toți banii și îi pierdeam pe toți. De pe data de 5, a doua zi, eu trebuia să trăiesc până pe data de 4, a doua lună, fără nimic', spunea Alex Bogdan, mai demult.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton