Alex Delea a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav, la Survivor All Stars: „Mi-e frică tare! Mi-am spart…”

 Miniosu Alexandra
.

Alex Delea a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav, la Survivor All Stars. Concurentul și-a pus toți susținătorii pe gânduri, după ce telespectatorii au văzut în episodul difuzat aseară, 21 martie, la PRO TV, că acesta s-a lovit destul de rău. Războinicul a fost dus cu ambulanța la cea mai apropiată unitate medicală și a făcut primele declarații. Iată ce a pățit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Delea a suferit o accidentare urâtă la Survivor All Stars. În episodul difuzat joi seară, 21 martie, telespectatorii au urmărit scena cu sufletul la gură, fanii concurentului făcându-și chiar griji pentru el. Concurentul a fost transportat de urgență cu ambulanța la spital, după ce s-a lovit destul de tare. Declarațiile lui i-a speriat și mai tare pe susținătorii acestuia, spunând că „îi e frică'.

alex-deleaalex-delea

În episodul de aseară, Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor All Stars. Aceasta a părăsit competiția după ce a pierdut la duelul eliminatoriu, în fața Alexandrei Duli. Așadar, după plecarea ei, în competiție au mai rămas șase Războinici, dintre care trei fete și trei băieți.

Citește și: Tot ce nu știai despre Alex Delea de la Survivor All Stars. Ce se întâmplă în viața lui amoroasă, ce dietă ține și cum l-a afectat lipsa tatălui: „Aș vrea să pot simți emoția asta…' / EXCLUSIV

Citește și: Cea mai mare teamă a lui Alex Delea, în competiția Survivor All Stars: „Îmi este frică de… o să ne ia prin surprindere”

Citește și: Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Ce apare gravat pe inelul de logodnă și ce spun despre nuntă: „Nu vreau să fie cu 500 de oameni'

Citește și: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără și frumoasă văduvă'. De ce nu vrea Dan Bittman să se însoare. Ce spune despre o împăcare cu Liliana Ștefan, mama fiilor săi

Alex Delea a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav, la Survivor All Stars

În urma consiliului tribal, Alex Delea și alți concurenți au decis să facă o întrecere. Aceștia nu au luat însă în calcul faptul că vizibilitatea lor era redus și terenul cu pietriș. Această hotărâre l-a costat scump pe Războinic, pentru că, din cauză că era întuneric și pietriș pe jos, concurentul s-a împiedicat și s-a accidentat grav.

Conform spuselor lui Alex Delea, concurentul a căzut cu genunchiul pe o piatră ascuțită și a simțit cum „i s-a spart genunchiul', motiv pentru care îi e tare frică. Acesta a ajuns însă pe mâinile medicilor și cu siguranță se vor îngriji de sănătatea lui.

„Aveam noi un duel între băieți, care aleargă mai repede, și nu cred că era momentul… Era întuneric, pietriș, nu vedeai nimic. Tot am zis să băgăm un sprint și m-am cam împiedicat la final și mi-am spart genunchiul, am căzut cu genunchiul pe o piatră ascuțită. Îmi pare foarte rău și mi-e frică tare', a declarat Alex Delea, de pe patul de spital, la Survivor All Stars.

Maria Chițu, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars

Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor All Stars. Concurenta a părăsit show-ul filmat în Dominicană, de la PRO TV, după ce a pierdut la duelul eliminatoriu. Aceasta a făcut câteva declarații pe picior de plecare, după ce a pierdut în fața Alexandrei Duli.

„Sezonul ăsta a fost foarte diferit pentru mine, la fel de greu, dar l-a asociat mai mult cu un spital, mă întreba lumea acasă de ce mă întorc la Survivor, pentru că aici vii bolnav, vii cu inima ca într-o iesle săracă și pleci ca un templu curat. Aici m-am conectat cel mai mult cu Dumnezeu', a spus Maria Chițu, după ce a aflat că e eliminată de la Survivor All Stars.

Sursă Foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton