Alex Dobrescu are o nouă iubită și o atacă pe Cristina Cioran, mama fiicei lui: „E înaltă, slabă, mai tânără decât mine cu 14 ani. Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite”

 Ifrim Georgiana
.

Alex Dobrescu are o nouă iubită și nu s-a abținut s-o atace pe Cristinei Cioran, mama fiicei lui. Pe actuala parteneră a cunoscut-o prin intermediul unui prieten comun și o descrie ca fiind înaltă, slabă, cu 14 ani mai tânără. El susține că nu-și dorește să grăbească lucrurile, astfel că, deocamdată, întâlnirile se desfășoară la hotel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În plin scandal cu Cristina Cioran, Alex Dobrescu anunță că are o nouă iubită, asta după ce și actrița a dat de înțeles că există cineva în viața ei. Cei doi sunt protagoniștii unui conflict de proporții, cu implicații legale, fiindcă Cristina Cioran a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit. Ea l-a acuzat de agresiune fizică și susține că ar fi fost arestat, în trecut, pentru trafic internațional de droguri.

ci12-1ci12-1

Citește și: Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut, pentru trafic internațional de droguri. Cererea de prelungire a ordinului de protecție i-a fost respinsă: „Lipseau probele din dosar. M-a amenințat, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital'

Citește și: Cristina Cioran cere prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Sper să iasă bine. Fetița mea este…'. Astăzi s-a prezentat în fața instanței

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie'

Citește și: Jador, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui, Oana Ciocan, e însărcinată: „Mi-aș dori o fată”

Alex Dobrescu are o nouă iubită și o atacă pe Cristina Cioran

După despărțirea definitivă de Cristina Cioran, Alex Dobrescu s-a afișat în ipostaze tandre cu o altă femeie, însă relația s-a încheiat repede. El spune că s-a îndrăgostit din nou și o descrie pe iubita lui ca fiind „înaltă', „slabă', cu 14 ani mai tânără. Sub forma unui atac, Alex Dobrescu a spus că a trecut de la pensia actriței la alocația actualei partenere.

„Sunt bine. Mama mi-a trimis de acolo, de Sus, din Cer, o iubită foarte frumoasă de care sunt tare îndrăgostit. Este mai tânără decât mine cu 14 ani și îmi place de ea tare de tot. Este înaltă, este slabă, are tot ce îi trebuie.

Am cunoscut-o printr-un prieten comun, el mi-a prezentat-o. Pot zice că am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite. Momentan nu ne-am mutat împreună, nu mai fac greșeala asta să mă grăbesc. Ne vedem la hotel momentan. Atât', a declarat fostul iubit al Cristinei Cioran pentru Click!

Alex Doobrescu este în doliu după moartea mamei lui

La începutul lui aprilie, Alex Dobrescu și-a pierdut mama și a decis să arunce cenușa în lacul Tei din Capitală.

„După moartea mamei sunt ok. Cred că este cel mai bine așa, cum s-au întâmplat lucrurile, pentru că mama nu era bine, era praf', a mai spus Alex Dobrescu.

Cristina Cioran, acuzații grave la adresa lui Alex Dobrescu

Cristina Cioran spune că magistrații i-au respins cererea de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, deși au existat probe care au demonstrat că a fost agresată fizic.

„A spus niște lucruri oribile despre mine. Eu nu aș vrea ca videoclipurile pe care le am să fie văzute de alte persoane, în afară de părțile implicate. Nu aș vrea să fiu asociată cu ce spune el acolo, nu vreau să le arăt. Când a început procesul, el m-a amenințat și a spus că am inventat tot. Când am văzut dosarul, lipseau probele și plângerea mea. Avocata lui a început să sune oameni cunoscuți și să întrebe dacă am inventat sau nu. Mi-a zis ceva care m-a șocat, că este martor ascuns la DIICOT. Dacă era așa, nu mă agresa și nu posta chestii ilegale. Omul ăsta nu a venit niciodată din față să mă lovească, numai din spate, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital… nu mai vreau să vorbesc. Anul acesta, când a venit poliția, nu puteam să mă duc la secție cu copilul mic. Au venit acasă, au făcut poze, nu sunt la dosar, aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit’, a spus actrița la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton