Alex Dobrescu, parastas de 40 de zile pentru mama lui, cu șampanie scumpă și fructe de mare: „Prețul unei sticle a fost de 2800 lei”. Fostul iubit al Cristinei Cioran a comemorat-o într-un local exclusivist

.

Alex Dobrescu i-a făcut parastas de 40 de zile mamei sale, la un local de fițe din București, și a comemorat-o alături de alți doi prieteni. Tradiționala pomană a fost înlocuită cu șampanie scumpă, fructe de mare și friptură de miel. Fostul iubit al Cristinei Cioran nu s-a uitat la bani și a celebrat opulent amintirea celei care i-a dat viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Alex Dobrescu a trecut prin clipe grele la începutul lui aprilie. Mama sa, care avea 71 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un azil. El i-a respectat dorința de a fi incinerată, apoi a aruncat cenușa în Lacul Tei. În aceeași zi, fostul iubit al Cristinei Cioran a organizat un moment comemorativ în Parcul Cișmigiu, dar a fost reclamat pentru deranjarea ordinii publice.

Citește și: Alex Dobrescu dezvăluie când au început problemele în relația cu Cristina Cioran: „Ea a devenit exigentă. A intervenit copilul pe primul loc’


Citește și: Fostul iubit al Cristinei Cioran a băut bere și a ascultat manele în Cișmigiu, după ce și-a încinerat mama, iar cineva a chemat Polița: „Chiar dacă ne-a vorbit urât, i-am sugerat doar să se mute pe o altă bancă'

Citește și: Oana Sîrbu a împlinit 56 de ani! Mesajul primit de la artistul care și-ar dori să cânte cu solista în Argentina: „Are multe de spus și de transmis, un artist cu sensibilitate. Ne leagă o prietenie frumoasă și…'

Citește și: Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica ei: „Cea mai bună parte din mine'. Ce mult a crescut Josephine!


Alex Dobrescu, parastas de 40 de zile pentru mama lui, cu șampanie scumpă și fructe de mare

Alex Dobrescu a respectat tradiția și i-a organizat parastas de 40 de zile mamei sale. El a comemorat-o alături de alți doi prieteni, într-un local exclusivist din București, situat chiar pe malul lacului. Pomana a constat într-un meniu de lux din care nu au lipsit cotletul de miel, stridiile și pastele cu creveți. Trei sticle de șampanie scumpă s-au consumat în timpul întâlnirii, prețul uneia singure ridicându-se la 2800 de lei.


„Am păgubit clubul de șampaniile Veuve Clicquot. Prețul unei sticle a fost de 2800 lei. S-a mâncat tot ce era mai bun. Am făcut asta în primul rând pentru mama. Dumnezeu s-o odihnească în pace’, a mărturisit fostul iubit al Cristinei Cioran pentru cancan.ro.


Alex Dobrescu, despre averea moștenită de la mama sa

Alex Dobrescu spune că a moștenit o avere generoasă de la mama sa. Aceasta i-ar fi lăsat un card cu 10.000 de euro, bani de care să se ajute pentru a-și crește copiii, dar și un teren imens la Corbeanca.

„Mama a lăsat, prin testament, ca doar eu să fiu prezent la incinerarea sa. A fost foarte bogată. Mi-a lăsat un card plin cu bani, cu 50000 de lei, ca să-l folosesc pentru copiii mei, dar și un teren intravilan, la Corbeanca, de 10.000 de metri pătrați’, a mai spus el pentru sursa citată anterior.


Imediat după ce și-a incinerat mama, Alex Dobrescu a decis să-și verse amarul în Cișmigiu, unde s-au ascultat manele și au curs paharele cu bere. Momentul a fost întrerupt de Poliție, asta după ce o femeie l-a reclamat pentru deranjarea ordinii publice. Într-un final, Alex Dobrescu a fost iertat pentru această ieșire din peisaj, iar asta datorită situației prin care trece. Polițiștii au plecat și el și-a continuat comemorarea în parc.

Sursa foto: Facebook