Alex Dobrescu dezvăluie când au început problemele în relația cu Cristina Cioran: „Ea a devenit exigentă. A intervenit copilul pe primul loc”

 Ifrim Georgiana
.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au despărțit în urmă cu un an și jumătate, la scurt timp după venirea pe lume a fiicei lor, Ema. Într-o emisiune televizată, fostul iubit al actriței a dezvăluit când au început, de fapt, problemele în relația lor, care părea că va culmina cu o căsătorie. Tot el a spus și ce regret are față de mama Cristinei Cioran.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit definitiv în 2022, după doi ani de relație, deși își anunțaseră intenția de a se căsători. Mult timp, actrița a dat de înțeles că ar fi deschisă la o împăcare, chiar dacă între ei a existat un schimb de vorbe grele. Săptămâna trecută însă, Cristian Cioran a declarat că în viața ei există cineva care îi oferă dragoste și despre care nu va vorbi prea curând.

gkcvqwcgkcvqwc

Citește și: Cu ce dietă a slăbit Cristina Cioran 6 kilograme în doar două săptămâni: „Nu, nu e ușor, dar ce e în viață ușor?”

Citește și: Fostul iubit al Cristinei Cioran a băut bere și a ascultat manele în Cișmigiu, după ce și-a încinerat mama, iar cineva a chemat Polița: „Chiar dacă ne-a vorbit urât, i-am sugerat doar să se mute pe o altă bancă”

Citește și: Simona Halep, un nou control anti-doping înainte de antrenamente. Cât de des e testată acum: „N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu…”

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, dezvăluie cât de grea a fost plecarea din Gașca Zurli: „Mă transformam într-un monstru. Am ajuns la capătul puterilor când…' / Avea 15 ani când s-a angajat

Alex Dobrescu dezvăluie când au început problemele în relația cu Cristina Cioran

La aproape doi ani de la despărțire, Alex Dobrescu spune că între el și Cristina Cioran a existat compatibilitate și înțelegere, pe când formau un cuplu. Relația s-ar fi degradat în momentul când au devenit părinți, fiindcă, spune el, actrița și-a schimbat comportamentul și a devenit ceva mai exigentă. Cât despre partea lui de vină, Alex Dobrescu recunoaște că și pe el l-a transformat rolul de tată, deși mai are un fiu dintr-o fosta căsnicie.

„M-a înțeles mereu și s-a bucurat, cred, de glumele mele și de satira mea. Până la un moment dat când a născut și atunci s-au schimbat un pic lucrurile. (…) Ea a devenit exigentă, mult mai exigentă. A început să i se pară lucrurile pe dos. Și eu mi-am schimbat puțin comportamentul, pot să zic că și eu am fost lăuz după nașterea fetiței. Nu m-am speriat, pentru că l-am avut și pe Noel înainte, că am un băiat dintr-o fostă căsătorie (…) Doar că s-a dereglat ceva, nu știu ce. (…) A intervenit copilul pe primul loc', a mărturisit Alex Dobrescu, la Xtra Night Show.

Ce regret are Alex Dobrescu față de mama Cristinei Cioran

Alex Dobrescu regretă comportamentul pe care l-a avut față de mama Cristinei Cioran și i-a cerut iertare public. El recunoaște că nu i-a oferit un tratament respectuos atunci când locuia cu ei și avea grijă de micuța Ema.   

„Vreau să îmi cer iertare mamei Cristinei Cioran, că i-am greșit mult, am greșit enorm față de această femeie, care a îngrijit-o perfect pe Ema (n.r. fiica lui), s-a purtat cu mine poate că și mai frumos decât mama mea. M-a primit în sânul familiei și eu am înțeles-o greșit (…) Vreau să știe că îmi pare rău și că ea chiar este ca o mamă a mea. I-am vorbit urât, nu a mai vrut să stea la noi la București, că ea venise să aibă grijă de copil, începuse să îmi facă ordine prin lucruri, prin casă și să aibă grijă de mine. Și eu am înțeles greșit asta. Că îmi caută prin lucruri am crezut că îmi strică intimitatea, când colo încerca să facă bine', a adăugat fostul iubit al Cristinei Cioran.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton