Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților: "I-a cumpărat..."

 Raiciu Adriana
.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să se despartă după mai multe certuri și împăcări. Cei doi nu vor să-și mai acorde o șansă, însă imaginile apărute acum au stârnit un val de reacții. Cum s-au filmat de Ziua Îndrăgostiților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După mai multe certuri și împăcări, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure și chiar făceau publice detalii neștiute din relația lor, după separare. Însă, în urmă cu doar o zi, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Cristina și tatăl fetiței sale au fost văzuți împreună. Și nu doar asta! Fostul ei partener i-a făcut și un cadou, iar mulți s-au gândit că ar fi vorba despre o împăcare.

ciorancioran

Ba chiar mai mult, pe rețelele sociale, au apărut și imagini cu jurnalista, din timpul întâlnirii cu fostul ei partener. Iată cum au fost surprinși aceștia!

Citește și: Cristina Cioran, mesaj subtil la adresa lui Alex Dobrescu după ce a exclus împăcarea cu el: 'Cu o vorbă nu se șterge trecutul'

Citește și: Cristina Cioran exclude împăcarea cu Alex Dobrescu: 'M-am gândit să-i mai dau o șansă, dar a picat testul'

Citește și: Sorana Darclee și Ianna Novac, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: „A ales să plece și a fost înlocuită…’

Citește și: Romanița Iovan are buncăr antiatomic, rezistent la cutremur: „În caz de pericol, adăpostesc pe toată lumea de pe stradă'

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat?

Pe contul de socializare al lui Alex Dobrescu a apărut un videoclip în care este Cristina Cioran, fosta lui parteneră. Ba chiar mai mult, cei doi s-au văzut de Ziua Îndrăgostiților, iar gestul făcut de bărbat i-a pus pe mulți pe gânduri.

Mai exact, Alex i-a oferit Cristinei un trandafir alb, după cum spune și jurnalista în videoclip.

Fostul iubit al Cristinei Cioran i-a cumpărat un trandafir Cristinei Cioran', a declarat actrița în videoclipul postat de Alex Dobrescu pe InstaStory.

Chiar dacă internauții s-au gândit imediat la faptul că aceștia au decis să se împace, adevărul este că, în urmă cu ceva timp, Cristina Cioran declara că nu are de gând să se întoarcă la fostul iubit.

„Da, într-adevăr, el mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu, ea nu se poate reface, odată ce s-au stricat niște lucruri. M-am gândit să-i mai dau o șansă, doar că a picat testul. Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetiței, nu o relație între noi doi, o relație normală', a spus actrița pentru Antena Stars, în urmă cu câteva zile.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton