Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran: ”Îmi doresc să redevenim o familie, fac tot posibilul să mă primească înapoi...” / Ce spune vedeta despre intențiile lui

 Calin Maria Bianca
.

Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran. Ce spune vedeta despre intențiile lui. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu aproximativ un an, Cristina Cioran și Alex Dobrescu se despărțeau cu mare scandal. Și-au aruncat cuvinte dure, numeroase replici acide, ba chiar el s-a afișat cu o nouă iubită, însă nu pentru mult timp. Acum, sunt în relații bune, ba chiar el își dorește să o recucerească pe vedetă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu și Cristina Cioran au fost protagoniștii unui scandal monstruos, ce a ținut primele pagini ale ziarelor câteva săptămâni bune la rând. Totuși, la un moment dat au realizat că discuțiile și conflictele în fața tuturor nu aduc nimic benefic, mai ales pentru fiica pe care o au împreună. Astfel, de dragul micuței Ema, au îngropat securea războiului, iar acum au o relație civilizată.

cioran8cioran8

Citește și: Ce relație are Cristina Cioran cu tatăl fetiței sale la aproape un an de la despărțire: „Chiar dacă noi nu suntem împreună, copilul nu trebuie să simtă acest lucru”

Citește și: Cristina Cioran și fostul partener, Alexandru Dobrescu, din nou alături, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor: „O conducem amândoi, sper să…”. Ce o îngrijorează pe vedetă / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andreea Popescu, după nașterea celui de-al treilea copil: „Așa arată abdomenul meu. Mușchiul nu s-a mai lipit'

Citește și: Fiica Oanei Ioniță a aflat acum, la 13 ani, că fostul soț al mamei sale nu este tatăl ei biologic: „A aflat anul ăsta”

Alex Dobrescu își dorește să se împace cu Cristina Cioran

În prezent, Cristina Cioran își arată viața de mamă fără perdea pe micile ecrane, prin emisiunea 'Mămici de pitici cu lipici'. Nu doar ea însă a fost filmată recent în timp ce stătea cu Ema, ci și Alex Dobrescu, fostul ei iubit și totodată tatăl micuței. Așa cum era de așteptat, nu au putut să nu fie întrebați despre relația lor și stadiul în care se află.

Fără a ezita, Alex Dobrescu a spus clar că vrea să o recucerească, explicând că își dorește foarte mult să fie din nou o familie frumoasă alături de adorabila lor fetiță, care merge și la grădiniță de anul acesta.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (…) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul', a mărturisit Alex Dobrescu, în emisiunea 'Mămici de pitici cu lipici„.

Ce spune vedeta despre intențiile lui

Ei bine, deși în trecut nu excludea varianta împăcării și spunea că totul ține de el, acum se pare că vedeta este reținută când vine vorba despre aceste lucruri. Mai mult decât atât, susține că nu ar mai fi nimic așa cum a fost în trecut și nu mizează pe o refacere a relației.

„Poate să își dorească, ce să zic. Nu știu. Lucrurile au luat o turnură dubioasă în trecut și e greu de reparat ceva ce deja s-a stricat. Cum spune și un medic stomatolog… mai bine o scot decât să o repar măseaua. Nu știu ce să zic, nu știu ce ne va rezerva viitorul, dar n-aș miza pe o refacere a relației că oricum n-ar mai putea fi ce a fost, nu știu nici dacă funcționează vorba aia cu ciorba reîncălzită, chiar nu știu', a spus Cristina Cioran, tot în cadrul emisiunii menționate mai sus.

Cristina Cioran: 'Mingea este în terenul lui'

Cristina Cioran dezvăluia în urmă cu câteva săptămâni că se înțelege foarte bine cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu, ceea ce este și adevărat. Totuși, printre declarații a dezvăluit și că nu exclude posibilitatea unei împăcări pe atunci, deși momentan locuiesc separat.

„Noi facem co-parenting, suntem părinții unei fetițe, chiar dacă noi nu suntem împreună, fetița nu trebuie să simtă acest lucru. Nu trebuie să simtă copilul că părinții nu mai sunt un cuplu. Așadar este în regulă: ieșim la masă, ne plimbăm, habar nu am, ieșim în parc împreună, e în regulă. Da, locuim separat. ‘, a declarat, pentru Playtech, Cristina Cioran.

Totuși, deși între ei este o relație bazată pe respect și de văd destul de des tocmai pentru fiica pe care o au împreună, Cristina Cioran nu excludea în trecut împăcarea cu tatăl fetiței. Ba mai mult, spunea că totul stă în mâinile lui, însă acum se pare că lucrurile s-au cam schimbat.

Eu nu spun niciodată niciodată, așadar nu pot da un verdict, pentru că viața te duce…. Unde nici cu gândul nu gândești. Este posibil orice, depinde foarte mult de el, mingea este în terenul lui’, a declarat Cristina Cioran, pentru Unica.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton