Alex Militaru speră să se împace cu Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului. Ea și-a cumpărat deja alt apartament

.

Carmen Grebenișan a anunțat, la sfârșitul lui martie, că divorțează de soțul ei, printr-un lung mesaj postat în mediul online. Alex Militaru a insistat că este o separare de moment și se zvonește că și-ar dori o împăcare. El a plecat într-un retreat în Bali după despărțirea de creatoarea de conținut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


A trecut o lună de când Carmen Grebenișan a anunțat divorțul de soțul ei, Alex Militaru. Cei doi au făcut cununia civilă în 2021 și i-au avut ca nași pe Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa. În perioada căsniciei, ei au locuit într-un pentahouse din București. Creatoarea de conținut și-a cumparat între timp un apartament spațios, cu patru camere și trei băi, unde va locui după divorțul de Alex Militaru.

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie’


Citește și: Cum arată noul apartament pe care și l-a cumpărat Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului de Alex Militaru. Are patru camere, trei băi și un balcon mare

Citește și: Loredana Chivu a pierdut ultimul proces cu fostul iubit, Dani Leș, și trebuie să-i plătească 100.000 de euro: „Toată nebunia a început din cauza furiei lui’. Penthouse-ul ei ar urma să fie scos la licitație

Citește și: Monica Tatoiu recunoaște că nu s-a spovedit niciodată: „Fumez și beau zilnic o sticlă de șampanie’


Alex Militaru speră să se împace cu Carmen Grebenișan

Deși Carmen Grebenișan s-a mutat într-un nou apartament, Alex Militaru încă ar spera la o împăcare, scrie spynews.ro. El ar regreta despărțirea de creatoarea de conținut și l-ar încerca un sentiment de vinovăție.

După anunțul divorțului, Carmen Grebenișan și încă soțul ei au plecat separat în vacanță. Ea în New York, iar el într-un retreat în Bali. Nașa lor, Alina Ceușan, a dat de înțeles că Alex Militaru ar fi mai afectat în această perioadă.


„Da, așa cred (nr. că Alex suferă mai mult. Carmen e foarte bine. Ea a fost și este în continuare o persoană foarte rațională când vine vorba de relații și a simțit că nu se mai află în locul potrivit. Acum, în acest moment din viața ei. A fost cea mai bună decizie. Când va fi pregătită, va comenta situația și va da mai multe detalii. E vorba de viața lor privată’, a spus Alina Ceușan în cadrul unei emisiuni TV.

Alex Militaru a negat divorțul de Carmen Grebenișan

După mesajul postat pe Carmen Grebenișan, Alex Militaru a negat divorțul, insistând că este vorba despre o despărțire de moment.


„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.r) soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni, a spus Alex Militaru pentru Click!.


Carmen Grebenișan a părăsit apartamentul cumpărat cu Alex Militaru

După despărțire, Carmen Grebenișan a părăsit apartamentul în care a locuit cu Alex Militaru.

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns’, a scris creatoarea de conținut pe Instagram.

Sursa foto: Facebook