Alex Velea a câștigat milioane de euro și nu s-a ales decât cu o casă, în primii 10 ani de carieră: „Am făcut bani mulți. N-am știut să...” / Cum l-a schimbat Antonia și ce investiții face acum

 Ifrim Georgiana
.

Alex Velea și-a început cariera în urmă cu mai bine de două decenii și este unul dintre cei mai în vogă artiști români. Activitatea muzicală i-a fost răsplătită cu multe aplauze, dar și câștiguri pe măsură. A avut milioane de euro în cont, însă recunoaște că multă vreme n-a știut să agonisească. Abia când a început relația cu Antonia a devenit ceva mai cumpătat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Alex Velea și-a început cariera muzicală în 2003, când a câștigat concursul de talente „Star Factory'. Acest succes i-a oferit vizibilitate și a reprezentat o rampă de lansare pentru el. Invitat în podcastul lui Andrei Niculae, artistul a vorbit despre debutul său în muzică, dar și despre câștigurile pe care le-a obținut de-a lungul anilor.

ligrbligrb

Citește și: Alex Velea și Connect-R s-au împăcat după mulți ani și și-au cerut iertare unul altuia: „Iubirea conține iertare”/”Ai făcut prea multe prostii în viața asta ca să mă supăr pe tine!”

Citește și: Speak, despre vremurile în care el și Alex Velea făceau foamea: „Aveam saci de pufuleți! Trăiam cu 10 lei pe zi, dar eram mai fericit atunci”

Citește și: Theo Rose, gest emoționant după moartea lui Neluță Neagu. Cum s-a cunoscut cu celebrul lăutar și ce amintiri au împreună

Citește și: Reacția Oanei Moșneagu când a văzut-o pe Ioana Blaj în rochie albă la nunta ei: „Am fost surprinsă în prima secundă. M-am uitat la ea și i-am zis…'

Alex Velea a câștigat milioane de euro și nu s-a ales decât cu o casă, în primii 10 ani de carieră

Alex Velea a povestit că a moștenit talentul muzical de la tatăl său, care, în tinerețe, a fost angajat la Filarmonică.

„Tata a trăit cu un regret. L-am pierdut anul trecut. Tata a studiat muzică până pe la 25 de ani. A lucrat o perioadă și în Filarmonică, doar că nu erau bani.

Și a fost nevoit să se angajeze altundeva. Cânta de la patru ani, dar n-a făcut asta în viața lui și a trăit cu regretul ăsta până când s-a stins. Doar că a trăit prin mine. I-am împlinit visul', a povestit artistul în podcastul lui Andrei Niculae.

Puțini știu că artistul a urmat Facultatea de Inginerie, însă nu și-a dorit niciodată să profeseze în domeniu.

„Am diplomă de inginer. N-o să profesez niciodată. Am terminat Ingineria și Protecția Mediului în Industrie. Dar planul ăsta B era doar ca să fie liniștiți ai mei. În capul meu era doar scena și să vin la București să mă lansez', a adăugat Alex Velea.

„În 2009 erau niște bani mizeri'

Alex Velea mai spune că a început să producă bani din muzică în 2009, însă câștigurile nu erau însemnate.

„Eu aș fi vrut să merg pe drumul meu. Doar că s-au întâmplat niște lucruri atât de mari în muzică, încât m-au făcut să abordez și eu un stil nou în 2009, când apăruse popcornul. În 2010 deja am făcut și eu o piesă așa.

Atunci dacă nu aveai televiziunea și radioul era nasol ca artist. La radio mergea muzica asta și eu voiam să cânt R&B. (…) Am avut o perioadă dificilă. Atunci nu aveam puterea să fac fix ce-mi doresc eu. Eram copil, erau bani. Eu am apărut în 2003 și am început să fac bani în 2009. Și erau niște bani mizeri', a mai povestit el.

„Au trecut pe lângă mine milioane de euro'

Când s-a afirmat ca artist, în primii 10 ani de carieră, Alex Velea câștigat milioane de euro, dar nu s-a ales decât cu o casă. Relația cu Antonia l-a ajutat să devină mai chibzuit.

„Eu am făcut bani mulți din adolescență, raportat la cu ce am plecat de acasă. N-am știut să agonisesc în prima parte a vieții. Au trecut pe lângă mine foarte mulți ani, milioane de euro, între 20 și 30 de ani. La un moment dat am avut 200-300 de concerte.

(…) Am reluat activitatea cu muzica care m-a consacrat. (…) Legat de lucruri materiale, abia după ce am intrat într-o relație cu nevastă-mea și au apărut și copiii… nevoile te învață să agonisești. Eu n-am știut niciodată câți bani am în buzunar. Am băgat mâna și n-am stat niciodată să fac calcule. Mi-am luat doar o casă de la 20 la 30 de ani. Casa în care stă mama acum. Bine, acum mi-am mai luat', a declarat Alex Velea.

În ce investește Alex Velea banii

În prezent, Alex Velea și Antonia își investesc banii în imobiliare.

„Ridic niște case, am luat niște apartamente', a afirmat artistul.

Tot el a explicat și motivul pentru care exclude ideea de a avea alți copii. O a patra sarcină i-ar putea pune Antoniei sănătatea în pericol.

„Copii nu mai fac. Exista riscul să iasă copilul cu vreo boală. Nevastă-mea are RH-ul negativ, trei cezariene, uter tăiat. Prea multe cezariene și afecta sănătatea ei.

N-aveam cum să risc treaba asta. Deocamdată avem grijă de ăștia trei copii. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu trei copii. Petrec cât de mult timp pot. Aș sta și mai mult, doar că trebuie să mă duc să produc bani pentru ei', a subliniat artistul.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton