Alex Velea, primele declarații despre petrecerea la care un bărbat a fost ucis, în Padina: „Încerc să-mi revin din șoc. În momentul în care s-a petrecut tragedia…”

 Miniosu Alexandra
.

Alex Velea, primele declarații despre petrecerea la care un bărbat a fost ucis, în Padina. Cântărețul a fost audiat ca martor în cazul crimei înfiorătoare, după ce victima ar fi fost omorâtă cu 20 de lovituri de macetă. Iubitul Antoniei susține că este încă în stare de șoc după cele aflate ulterior, pentru că, susține el, la momentul tragediei se afla în camera de hotel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea, primele declarații despre petrecerea la care un bărbat a fost ucis, în Padina. O crimă înfiorătoare a avut loc weekend-ul trecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Dâmbovița. Un bărbat a fost ucis cu sânge rece, iar, potrivit anchetatorilor, acesta a fost lovit cu peste 20 de ori cu o macetă. În proximitatea locului unde s-a produs tragedia, în zona Padina, avea loc o petrecere la care participau Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

alex-velea-1alex-velea-1

Citește și: „Când suntem căzuți moral, el mă scoate din stările alea. Eu am făcut multe greșeli. În interior mă oftic, că lumea nu vede cum sunt eu”. Cum o susține Alex Velea pe Antonia

Citește și: Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație: „Azi simt nevoia să împărtășesc cu toooooată lumea câtă dragoste port pentru tine”

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral” / EXCLUSIV

Citește și: Oana Matache era căsătorită când l-a întâlnit pe Radu Siffredi: „Nu știa că exist / Îmi răspundea la două zile”. Cum a început relația dintre cei doi

Alex Velea, primele declarații despre petrecerea la care un bărbat a fost ucis, în Padina

În urma tragediei, Alex Velea a făcut primele declarații pe rețelele de socializare. Iubitul Antoniei a precizat că în momentul în care bărbatul respectiv a fost ucis cântărețul se afla în camera de hotel. Totodată, artistul a ținut să menționeze că nu a avut „nicio legătură cu nefericitul incident' și că e în continuare în stare de șoc după ce a aflat despre cele întâmplate, mai ales că că urăște violența și altercațiile de orice fel.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa', a scris Alex Velea pe InstaStory.

Potrivit realitatea.net, după ce Alex Velea a fost audiat ca martor și chemat la poliție pentru declarații, și iubita lui, Antonia, se va prezenta în fața autorităților pentru același lucru. Cântărețul ar fi cunoscut suspecții și chiar fi fost văzuți împreună în filmulețe postate de aceștia pe rețelele de socializare.

Conform unor surse, citate de Antena 3CNN, victima ar fi fost omorâtă după o încăierare ce ar fi avut loc în timpul unei petreceri organizată la un hotel din zona Padina. Bărbatul ucis, patronul unei firme de pază din Târgoviște, ar fi avut un conflict cu trei bărbați pe tema dedicațiilor muzicale, moment în care cei din urmă l-ar fi atacat cu maceta.

Cine este bărbatul ucis în zona Padina

Cei trei presupuși agresori ar fi frați, cu vârste de 19, 24 și 33, și ar face parte dintr-o temută grupare interlopă din București. Înfiorătoarea crimă ar fi avut în jurul orei 2.00 și, imediat după aceea, cei trei bărbați ar fi fugit cu mașina, însă ar fi fost prinși la o cabană, conform polițiștilor, noteaza gandul.ro. În momentul de față, aceștia se află în custodia Poliției.

La petrecerea organizată la hotelul de patru stele din zona Padina se aflau mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia. În urma tragediei, Alex Velea a fost audiat ca martor, duminică dimineața, pe motiv că s-ar fi aflat în apropierea locului crimei, au declarat surse judiciare, citate de Antena 3CNN.

„Ancheta este în curs de desfășurare. Aseară a fost făcut un apel la 112 că în zona montană un bărbat ar fi fost înjunghiat. La fața locului s-au deplasat polițiștii, a fost identificata victima, un bărbat de 41 de ani. Persoanele bănuite, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 19-32 de ani, se află acum în custodia poliției. Urmează să se stabilească participarea lor la conflict și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Se pare ca evenimentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procurorii de pe lângă Parchetul Dâmbovița', a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița.

Ulterior, s-ar fi aflat că victima e un bărbat în vârstă de 41 de ani, tată a doi copii și afacerist celebru în Târgoviște, scrie spynews.ro. Ancheta e în continuare în desfășurare, iar autoritățile continuă să colecteze toate informațiile relevante pentru a elucida acest caz cutremurător.

Sursă foto: Antena 3 CNN, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton