Alex Velea recunoaște că fiii lui și ai Antoniei ascultă mai mult de ea: „Eu nu mai sunt tatăl, sunt tovarășul lor, și ne tragem de șireturi. O bag pe nevastă-mea la înaintare”. Ce i-a învățat pe Akim și Dominic

 Ifrim Georgiana
.

Alex Velea a vorbit despre educația pe care le-o oferă fiilor săi, Dominic și Akim, care îl percep mai mult ca pe un prieten. Din acest motiv, artistul recunoaște că îi este greu să-și impună autoritatea, așa că rolul de polițist rău îi revine, de cele mai multe ori, Antonei. Ea mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vicenzo Castellano.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia s-a înfiripat în 2012. Cei doi artiști au împreună doi copii – Dominic (născut în decembrie 2014) și Akim (născut în decembrie 2016). Cântăreața mai are o fiică, pe Maya, care va împlini 14 ani în luna august.

al9-1al9-1

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea copiii și ce relație are Maya cu Dominic și Akim: „Nimic nu e for granted. Le spunem NU de fiecare dată când…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum copiii cuplului Antonia – Alex Velea: „Sunt niște copii modești, nu au interpretat greșit faima noastră” / Fotografii rare cu cei doi

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV: „Chiar îmi era dor de liniștea asta. Cine ne cunoaște știe că suntem sinceri și…'

Citește și: Loredana Chivu a pierdut ultimul proces cu fostul iubit, Dani Leș, și trebuie să-i plătească 100.000 de euro: „Toată nebunia a început din cauza furiei lui'. Penthouse-ul ei ar urma să fie scos la licitație

Alex Velea recunoaște că fiii lui și ai Antoniei ascultă mai mult de ea

Alex Velea spune că și-a dorit să fie, în primul rând, prietenul copiilor săi. Acum că Dominic și Akim au mai crescut, artistul recunoaște că este greu să le impună limite, chiar și atunci când adoptă un ton autoritar. Din acest motiv, Antonia este nevoită să joace, de cele mai multe ori, rolul de polițist rău.

„La mine vin cu tot, cu toate prostiile. Cred că eu mi-am dorit foarte mult băieți ca să fie prietenii mei. Au crescut, au păreri, ne mai contrazicem. Putem să avem conversații. Discutăm și au devenit prietenii mei, ceea ce mie-mi place foarte mult. Doar că, la polul opus, eu nu mai sunt tatăl, sunt tovarășul lor, și ne tragem de șireturi. Când le zic ceva, chiar dacă le zic pe un ton mai impunător în capul meu, îi doare fix în… N-au nicio treabă. Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare', a spus cântărețul în podcastul „DA BRAVO! by Mihai Bobonete'.

Ce lecție i-a învățat Alex Velea pe copiii lui

Pentru că sunt la vârste fragede, între Dominic și Akim mai apar certuri, iar Alex Velea recunoaște că intervine pentru a-i împăca. Artistul își îndrumă copiii să fie empatici și să-și vadă de propriul drum în viață.

„Se încing rău de tot. Mai intru (între ei – n.red.), dar ei au iubirea lor. Se și iubesc la maxim. Toți trei frații între ei se iubesc, dar băieții se și bat', a mai spus artistul.

Credința joacă un rol important în educația pe care Alex Velea și Antonia le-o oferă copiilor: „Cred foarte mult (în Dumnezeu – n.red.). Noi vorbim foarte des despre asta și ne rugăm seara, înainte să ne culcăm. Am putea și mai mult, dar o să lucrăm la treaba asta'.

Antonia: „Îi educăm echilibrat'

Într-un interviu pe care ni l-a acordat recent, Antonia ne-a vorbit despre educația pe care ea și Alex Velea le-o oferă copiilor.

„Îi educăm echilibrat, adică bineînțeles că le facem pe plac, le cumpărăm lucrurile pe care și le doresc, dar, în același timp, le explicăm că trebuie să se concentreze pe studiu, să învețe bine, să înțeleagă că școala e importantă, că nimic nu e for granted. Le spunem „nu de fiecare dată când considerăm că e cazul și ne susținem unul pe celălalt să avem o poziție comună în anumite situații în care trebuie să fim mai severi cu ei', a spus Antonia pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton