Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României, sezonul 11. A obținut marele premiu, de 100.000 de euro

 Miniosu Alexandra
.

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României, sezonul 11. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Vocea României, de la PRO TV. În urmă cu scurt timp, a fost anunțat câștigătorul celui de-al 11-lea sezon. Acesta este X. Pe lângă mult râvnitul trofeu, a plecat acasă și cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, după ce a reușit să ajungă în marea finală și să cucerească inimile telespectatorilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României, sezonul 11. Astăzi, 15 decembrie, la PRO TV a fost difuzată marea finală Vocea României. Sezonul curent, cel cu numărul 11, a fost câștigat de X. Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp de prezentatorul emisiunii Pavel Bartoș. Așadar, X a obținut trofeul de anul acesta, dar și marele premiu de 100.000 de euro.

finalisti-vocea-romaniei-1finalisti-vocea-romaniei-1

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre Vocea României, după ce s-a spus că show-ul ar fi regizat: „Nu ar mai fi rezistat emisiunea. Totul este…”

Citește și: De ce Oana Radu e supărată pe Marius Moga și nu a mai ținut legătura cu el după Vocea României: „Eu mă așteptam să se întâmple ceva cu cariera mea”

Citește și: Tudor Chirilă, adevărul despre conflictele cu Horia Brenciu și Irina Rimes, de la Vocea României: „Ne mai înțepăm. El este un bun încasator, ea…'. În ce relații a rămas cu foștii câștigători / EXCLUSIV

Citește și: Ce poreclă a primit Horia Brenciu de la Tudor Chirilă, la Vocea României, când a insinuat că seamănă cu Brad Pitt: „Filosofia noastră de viață e la ani distanță”

Alexandra Căpitănescu a câștigăt Vocea României, sezonul 11

E mare bucurie pentru fanii show-ului Vocea României, emisiune deja cu vechime la PRO TV. Pavel Bartoș, gazda proiectului, a dezvăluit cine este Vocea României de anul acesta. X a fost atât pe placul celor cinci antrenori, cât și al fanilor de acasă, astfel că a câștigat 100.000 de euro, acesta fiind premiul pus la bătaie de cei de la postul de televiziune.

După ce a câștigat Vocea României, sezonul 11, X nu și-a mai încăput în piele de bucurie. Ropotele de aplauze colpeșitoare i-au adus zâmbetul pe buze și, pentru moment, nu i-a venit să creadă că a reușit să obțină premiul cel mare, alături de trofeu.

Patru finaliști s-au luptat pentru trofeul Vocea României

Concurenții înscriși la Vocea României, sezonul 11, au avut de trecut prin multe etape până să ajungă în marea finală. Aceștia au trebuit să-i convingă pe antrenori, cât și pe telespectatori, că au cele mai bune voci la audițiile pe nevăzute, knockout-uri, galele LIVE și semifinală. Dintre sutele de participanți, doar patru dintre ei au ajuns în marea finală și doar unul a câștigat.

Anul acesta, trofeul Vocea României a fost câștigat de X. Telespectatorii au avut de ales, în total, dintre patru concurenți. Este vorba despre Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta. Doar unul a reușit însă să le cucerească inimile pe deplin.

Sursă foto: Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton