Alexandra Dinu, după ce s-a spus că formează un cuplu cu Bobby Păunescu: „Sunt dezamăgită că el a lăsat să se înțeleagă mai mult”. Cum explică imaginile din vacanța în Italia

 Ifrim Georgiana
.

Alexandra Dinu, după ce s-a spus că formează un cuplu cu Bobby Păunescu. La mijlocul lunii august, Alexandra Dinu, Bobby Păunescu și câțiva prieteni ai celor doi au plecat în vacanță, în Italia. În mediul online, au fost publicate mai multe imagini din timpul sejurului în Positano, care au alimentat speculațiile privind idila dintre cunoscutul regizor și fosta soție a lui Adrian Mutu. Pe rețelele de socializare, actrița a oferit explicații referitoare la relația dintre ea și Bobby Păunescu,  precizând că nu este vorba de mai mult decât o „amiciție'. Iată declarațiile Alexandrei Dinu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu, după ce s-a spus că formează un cuplu cu Bobby Păunescu. Speculațiile privind idila dintre Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au luat naștere în luna martie, atunci când au fost surprinși plecând împreună dintr-un local din Capitală. În urmă cu o săptămână, actrița și cunoscutul regizor se aflau într-o vacanță în Italia, în compania mai multor prieteni, iar imaginile apărute în mediul online au alimentat zvonurile referitoare la idila amoroasă. Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, Alexandra Dinu a făcut o serie de precizări în mediul online, susținând că nu formează un cuplu cu omul de afaceri și că nu se identifică cu femeia blondă pe care a pozat-o în dormitorul lui.

al10al10

Citește și: Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au plecat împreună în vacanță, în Italia. Au petrecut până târziu în noapte și nu s-au ferit să se afișeze pe Internet

Citește și: Bobby Păunescu și Monica Bârlădeanu au fost logodiți la biserică. De ce s-au despărțit, după 11 ani de relație: „Nu am mers mai departe pentru că…'

Citește și: Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei

Citește și: Băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geamul hotelului, în Botoșani, urmează să fie deconectat de la aparate. Tatăl copilului este devastat: „Ce am făcut să merit asta…”

Alexandra Dinu, reacție după ce s-a spus că formează un cuplu cu Bobby Păunescu

Alexandra Dinu a negat speculațiile referitoare la relația dintre ea și Bobby Păunescu. Actrița a subliniat că este vorba despre o relație de amiciție, însă s-a arătat dezamăgită de faptul că omul de afaceri ar fi alimentat zvonurile deja existente printr-o fotografie publicată pe contul lui de Instagram.

„În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni.

Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.

Repet. Între mine si Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior. Numele ei nu am să îl fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la intimitate', a scris actrița, în mediul online, într-o declarație oficială.

De unde au pornit avonurile privind relația dintre Alexandra Dinu și Bobby Păunescu

În luna martie, Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au fost surprinși de paparazzi plecând împreună, în toiul nopții, din localul Loft, dând naștere speculațiilor privind o idilă amoroasă. Atunci, niciunul nu a confirmat sau infirmat informațiile apărute în spațiul public. În cadrul aceleași postări de pe Facebook, Alexandra Dinu a explicat că nu ar ascunde sau nega o eventuală relație amoroasă cu omul de afaceri, însă nu îi leagă astfel de sentimente.

„Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu, nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton